01:13

Upoznavanje radi braka

Darn telefona upoznavanje radi braka nije prestao da zvoni celo jutro! Linda je bila u sred kucanja gomilu pisama, kada je zazvonio za ono što je izgledalo kao pedeseti put! Branje ga i odgovora, "Stambeni kredit odeljenje, mogu li vam pomoci?" Stranka na drugom kraju linije je govorio za oko trideset sekunde pre Linda kaže drugu rec. Kada je konacno uradio govori, sve je rekla bilo je: "U 12:30 u zadnjem banke", a onda je zalupio slusalicu. U 12:25 Linda zaglavio glavu u kancelariju svog šefa i rekao mu je bila da odem na rucak i da ce ponovo biti za sat vremena. Zaustavljanje ukljuciti u ostatak sobe, ona je otišla u štandu, seo i skinula gacice creva i donji veš i posle ih srozava na tašnu, ona je napustio toaleta i odveo lift u prizemlju, gde je otišla iz zadnjeg ulaz i skocio u cekanja Oldsmobile 98. "Zdravo", rekla je upoznavanje radi braka ona dok je skliznuo u pliš prednjem sedištu, dok klizi preko da sedi pored vozaca. "Zdravo sebe", rekao je vrati odgovori dajuci joj brz poljubac u usta. Povlacenjem od ivicnjak, on je desno i na celu istoku. Pre nego što su cak je vozio pola bloka, Dan, vozac automobila, imao je skliznula mu ruku pod suknju Linda i vormed prstom u njenu vec kaplje prorez. "Babi želi neki šecer danas", rekao je on u pola zadirkivanje, pola ozbiljno glas. Linda, otvaranje njene noge malo šire, naslonio se na njega i rekao: "O Den, ja treba da ga stvarno loše, molimo Vas da požuri!" Pet minuta kasnije su bila parkirana u polu napuštenu oblast na jezeru ispred Cikagu, nedaleko od centru grada. Uz nametanje linija horizonta iza njih, poceli Den unbuttoning ispred bluza Linda otkrivajuci cipkastim beli Lov Cut grudnjak koji je pokazao skine 36C grudi da svoje najbolje prednost. Svakodnevni je nosila seksi ispod odece, u slucaju Den pozvao i da joj, a sada kako je unsnapped njen prednji otvor grudnjak, sise firma prosuta svoje ruke i ceka je rekao, "Oh, dušo, znaš kako volim te!" Njena bradavice ukrucene pod njegovim upornim dodir, a ona skuirmed oko nje dupe, pokušavajuci da stave neki pritisak na nju gori klitoris. Bila je tako topla za Den je jedva mogla da izdržim! Cudna stvar u vezi njega, je da Linda je srecno oženjen za oko tri godine i njen suprug voleo upoznavanje radi braka mnogo, i dok ona nije znacio za ovu aferu da pocne, to se jednostavno dogodilo! Moramo da vratimo na pocetak da saznamo kako srecno udata mlada žena bi telefonski poziv na poslu, skine gacice, ude u auto, i pustite da drugi covek štapa prst u njenu vaginu!
Sve je pocelo kada Linda bio u poseti prijateljica njene jedne subotnje popodne. Linda i njene prijateljice Koni su sami sunning pored bazena u stanu kompleks Koni, a dok je Linda je obicno prilicno zatvorena usta o svom privatnom životu, Koni je upravo suprotno. Volela je ništa bolje od trgovine ogovaranje drugih ljudi seksualni život! Bilo je u to vreme je pocela davanjem Linda treceg stepena o njoj i njenom mužu Greg. "Greg je iz grada opet, zar ne," Koni je upitao: "koliko to dugo vremena!?" "Oh, oko dve nedelje," Linda je odgovorio: "on ce ponovo biti na dvadeset treci." "Decak koji je dugo vremena da ide bez nje, kako to radite", zadirkivao Koni!? "Koni", Linda chided, "nije toliko dugo, a osim toga, kada smo zajedno to je veoma dobro!" "Da sigurni," nasmejala Koni, "Ja ne mogu da idem dve nedelje da moj život zavisi od toga!" Linda se samo nasmejao i odmahnu glavom. "Šta kažeš mi udario veceras film i skijanje sa Vini sutra", upitao Koni, "znaš on je samo kupio novi brod, a on je to uzimanje do Lanac da ga isprobate?" Linda misli o tome drugi, pa je odlucio da bi dan na vodi biti zabavno, pored toga, upoznavanje radi braka ona se zaista dopala Koni je decak prijatelj Vini, a ona nije imala upoznavanje skijanje na vodi u godinama! "U redu", tvrdi Linda, "da zvuci dobro!"
"Vau, Vini, šta lepo brod", uzviknuo je Linda, kako je hodala duž strane svetlucave dvadeset devet stopala Bailiner! To je zapravo bilo skoro zapanjujuce, Vini vlasništvu sopstveni biznis, i samo je kupio najbolje! Koni i Linda skocila na brodu, ali Vini ostao na doku i rekao: "Moramo da cekamo nekoliko minuta, Den zajedno dolazi, a on je samo oronula u prodavnicu da dobijem neke hrane i pica." "Ko je Dan" Linda pitao Koni? "O, samo Vini poslovni partner, ja sam samo sreo ga par puta, ali on izgleda lepo dovoljno", odgovorio je Koni. Dve žene lutao camca, proveriti da je mnoge funkcije, dok su cekali dan. Deset minuta kasnije, visok zgodan muškarac sišao pristaništa, bore da se uspostavi ravnoteža tri kese namirnica. "Mislim da sam dobio sve," Dan je rekao: "Ja sam cak setio da donese Nachos!" Vini zgrabio torbu i dvojica stao na brodu. "Dan, ovo je Linda, Koni prijatelj sa posla", Vini je rekao, "i Linda, ovo je Den, moj najbolji prijatelj i poslovni partner." "Drago mi je", tvrdi Linda, proširujuci ruku. "Zadovoljstvo mi je", odgovorio osmehom Dan, dok je prihvatanje njene rukovanja. Da li je to njena mašta, ili su je održan na ruku delic sekunde duže nego što je potrebno? Njena misao je brzo zaboravljeno, medutim, kao Den odbacio linije i Vini vodeni veliki brod napolje u kanal koji vodi do jezera upoznavanje .
Bio je to lep dan da bude na vodi, i svi su imali velik vreme skijanja, plivanja, jela i pice, ali u odredeno vreme, Linda bio siguran da je osetila Dan zuri u nju. Iako je nosila bikini i imao je veoma lepo figura, osetila da mu je pogled bio je više nego samo zahvalni ženske forme! Te noci dok su rucali na brodu ispod zvezdano nebo, Linda je bio više svestan nego ikada magnetnih licnosti Den. Kad god je imao priliku, on bi ostatak ruku na ruku Linda kao oni su govorili jedni drugima, ona jeza, kao da je to nešto nije doživeo u dugo dugo vremena! Cinilo se da kada je govorio da joj je ona bila jedina u svetu na njegov um i uz pivo i vino, Linda je osecaj stvari koje udata žena ne bi trebalo da osecaju! Oko upoznavanje radi braka deset sati, Koni povukao Linda u stranu i rekao: "Ja cu da provede noc sa Vini ovde na brodu, možeš li da zgrabi lift Den nazad u svoj stan, ja cu zaustaviti ujutru i pokupiti ste se na putu do posla, u redu? " Pre nego što Linda mogao da odgovori, Koni ju je poljubio u obraz i rekao: "Hvala, vidimo se ujutru!" Linda pogleda preko na Dan i rekao: "Pa mislim da ste zaglavljeni sa mnom, treba da idemo?" Zajedno, oni došao do automobila Den i vratila se u grad.