02:30

Kurve iz Srbije

Kurve iz srbije sex priča, zapravo 2 priče. Prvi je bio veoma nevin i slučajno. Mi (moja verenica Sandi i ja) su imali malu žurku u svoje mesto u Brajton. Moj jedan prijatelj Džon Mattioli napio i prespavao na kauču umesto vožnje nazad na istočnoj strani. Otišao u srednju školu sa Džonom i prilično je znao njegovog ponavljanja da je veliki penis, ali je nikada nije video u svlačionici. Sledeceg jutra sam ustao da koristi kupatilo. Zato što Sandi tetka je spavala preko takođe (ujak ima loše nazad) smo uzeli decu prostoriju što je značilo sam morao da hoda prošlosti dnevnu sobu gde Jovan je spavao.

Kada je prolazio Džon Primetio sam da je on samo je nosio beli bokseri, bez majicu i imao sasvim jutra drveta. To je bio viri iz vrha njegovog boksera do poslednje njegove pupka oko 2 inča. On je ležao na leđima, naravno, sa rukama do preko glave, a ne briga u svetu. Završio sam posao u kupatilo i vratio se u sobu. Osecaj malo nestašan sam rekao Sandi ona verovatno bi trebalo da počne malo kafe za svakoga (u smislu ona bi morala da hoda prošlosti Jovan). Do dobila je napustio sobu i bukvalno sam čuo njen kažu "Bože!" Pod njen dah kada je otišla prošle Džon (ili zaustaviti Džona kako sam kasnije saznao). Pogledao sam napolje i vidio da nije bila na putu u kuhinju. Očigledno Ona je prišao bliže Jovanu da bolje izgleda. Ona je otišla za oko 2 ili 3 minuta i kada se vratila joj disanje je mnogo teža, njene oči su glazirani preko malo i bez kafe je počela J. Ona onda mi je rekla da moram da probudim Džon pre tetke ustala . On je imao "problem".

Pa je posle te večeri Sandi i ja razgovarali o tome šta se transpired kurve iz srbije tog jutra, i bilo je zabavno da se koristi kao fantazija za nekoliko meseci. Ona je rekla da nije postojao način je ikada mogla da odnos sa njim (ona je bila veoma tanka i svetla okvira 5'3, 105 PDS, plavu kosu i prirodno mišicav iz baleta kao tinejdžer.), Ali je zaintrigiran kolika je zaista je. Pitala sam je da li želi da se ona izmeri jednu noc. Ona naravno rekla da, ali ne mislim da nikada nece desiti i želeo da budem u redu sa njim ako je ikada ostvarena. Pozvao sam Jovanu tokom sledece nedelje da bez nečijeg znanja Sandi i rekao mu o tome jutra i šta Sandi je video na svom mestu. On je neprijatno i izvinio se (on mislio bih se lud). Tada sam mu rekao da Sandi želeo da se ona izmeri. On je bio zapanjen i nisam znala šta da kažem. Rekao sam mu hajde da se sastane u nekom baru i tadašnji šef nazad na svoje mesto (na istočnoj strani grada), jedne subote i vidi šta se dešava. On je, naravno, složio. Nisam govorio o tome Sandi poziv. Tada sam podešavanje datum kada cemo biti u Sports Bar gleda Tigrovi igre. Pozvao sam Jovanu ranije ove nedelje i pustite ga u na njoj. Džon "naleteo na" nas u baru i sam mogao da vidim Sandi šunjanjem peeks na njegov prepone celu noc.

Nosio je farmerke i bio je očigledno izazvao šta se može desiti. Mogli ste da vidite šta je izgledalo kao Red Bul može da se proteže niz njegov pantalone nogu. Nisam rekao ništa o naslovom kod mene tek kasnije u večernjim satima. Na kraju smo platili račun i potom preko u moju kucu. Mi smo svi sedeli u dnevnoj sobi i imao nekoliko pica. Sandi nema pojma o tome šta sam planirao. Mislim da se nada da ce nešto desi, ali obično ne dešavaju stvari kao da u stvarnom svetu. Onda sam otišao u svoju sobu i vratio se sa trakom meru. Sam ga bacio u krilu Sandi i rekao: "Ovde ja ici". Njene oči gotovo dosadnih iz glave! Okrenula se ka Jovanu i on je bio samo osmeh. Ona ustade i došao da me naslonjača. Bila je veoma nervozna i potresen i pitao me oko 10 puta "je ovo u redu?" Ili "Da li ste sigurni?" Sam je jebanje uverio i ona se vratila na kauču sa Džonom nakon uključivanja lampu na stočicu između naslonjača i kauč da bolje vidi. On je sex tada ustao i ona undid pojas i onda zip dole njegove pantalone. On je vec bio polu teško tako da je teško ribolov ga iz nogu pantalone. Kada je konačno porno slike uradio bilo je primetno tišina u sobi, jer je pala iz njene ruke do proleca besplatno. On visio bar pola puta do kolena i polako poskakivanje kao što je dobio teže. Mogao sam da vidim da je Sandi oči su bile veličine malog tanjira dok je pio u nadrealnom sliku samo na nekoliko inča od svoje lice.

Nakon što je izgledalo kao čitav minut, konačno je rekla: "Sranje!" (Nekoliko puta mislim). Džon i ja nasmejao koji izgleda da olakša seksualnu tenziju u sobi. Sandi su ga objavio u šoku u početku, na kraju dostigao polako i uzeo ga nazad u malu trese prste veoma obazrivo. Ona nije bila u potpunosti otimanja penisa, ali neka vrsta olako držeci ga sa svojim prstima. Ona je detaljno ispitati svaki pedalj svoje vratila sa tanjir kao oči i pogladi svoju obrijao jaja veoma tiho. Ona je između dva prsta u bazi i zamahnuo da je oko pomalo kao propeler i napravio nervozan komentar kao "pripreme za poletanje" (ona lažna malo smešno, ali bilo je očigledno bila malo izglavljen). Jovana kurac nije bio sasvim kurve iz srbije teško, ali definitivno je tako u ovom trenutku. Džon je još uvek bio ispred Sandi, ali naginje unazad malo sada sa obe ruke na kukovima mu gleda dole na moja devojka vrstu nervozna na veličinu njegov penis. Sandi povratio pribranost (vrsta), nasmešio se i rekao sa malo pukotinu u njenom glasu "Hm hajde da vidimo", i nastavio da se mere traku napolje. Ona je pažljivo ga mereno duž vrha od baze do vrha i dalje koristeci samo svoju prstiju i izašao da nešto manje od 11 inča (koji je doneo još jedan "sveti sranje" iz usta). On čuva sve vece sa svim attenion bila je ona placa što zauzvrat traži nove mere svaki put kada njegov penis zamahnu malo duže i teže ka plafonu.

Mislim da ona meri 4 ili 5 puta da bi bili sigurni. Ona je neka mala "Vhoa" kada finalnom merenju došao na 11 +. Prilično sam ona meriti obim da bude oko 6 ili tako nešto inča (ne secam). Secam da je bilo definitivno deblji od Red Bull-a sada mogu bliže podsecao debljine piva mogu. Do tog vremena Jovan je bio teže nego što rok i njegov penis bio je primetno tresnuo ili ljuljanje sa svojim lupanje srca kao što je stajao nad njom. Njegovo disanje je takođe mnogo teža i on zaista uživao svaki put Sandi lagano dotakao, merena ili pogledao u nju. Sandi tada rekao: "Hej, hajde da vidimo", kao da je pokušavao da produži trenutak ili samo imati priliku da u potpunosti zgrabi. Nisam bio siguran šta je mislio, ali je potom nastavio da zgrabi Jovana kurac u korenu i mesto joj ruku na vrhu da je jedan, nešto kao što bi sa bejzbol palicom pri izboru timova. Ona je otišla ruku pred ruku pred ruku pred ruku i još uvek je malo preostalo. Sandi ruke su veoma malih dimenzija, ali 4 rukama + je i dalje neverovatno impresivan. Seksualna napetost polako puzi nazad u prostoriju u sve vreme visoke. Buduci da je sada kurvetina imao obe ruke na njegov penis u potpunosti vec od njega merenja ruku pred ruku, Sandi ne znajuci počeo da ga priključak isključen i odjednom prestao da nakon minutu kada je shvatila šta ona radi. Ona pogleda preko u mene i brzo uzeo njene ruke.

Ja samo klimnuo glavom i osmehnu se. Ona se zatim okrenuo i vratio se polako jacking off Jovana. Ona je ležao na jednoj djevojci, i da ga sedne da bude udoban. Sandi je komentar da mora da bude lightheaded sa svim krvi mu je bilo potrebno da se održi erekciju. Jovan je sada proširila orao bez pantalone i donji veš na. Sandi nosi vruce beli mini suknja kleknuo i sedeo između njegovih nogu kao da je bila obožavaju njegov penis. Držala zatezanje ga napred i nazad i govorio o tome kako joj devojku bi trebalo da vidi ovo. Ona je izvukao lastiš i stavi svoju plavu kosu u konjski rep. Kako je objavio Džon kurac da se to uradi je ponovo pao preko njegovog tela, a ona pusti malo cika na koliko je teško mu je sex ošamario na grudima. Još jednom je zurio u njegov penis za vreme i gledao kako se odbija sa srca Jovana Srpska kurva. Ona je pokušala da ga povuče nazad i pao iz nje držanje šamaranje mu teško protiv stomak to vreme (imao preseminal tečnosti oozing u ovom trenutku od vrha koji je izazvao stvari da se malo slipperti) Pre nego što otimanja ponovo je stavio svoju ruku se protiv nje. Merenje njegov penis sa ruku postavljanjem njen lakat u bazu i postavljanje njene podlaktice preko vratila.

Njegov penis protezao od nje lakta do duboko u dlan njene ruke i bio je isto tako lako debljine meatiest deo njene ruke. Iz ove tačke gledišta ona sada joj je lice veoma blizu njegov penis sa svojim podlaktice polaganja preko nje, siguran sam Jovana mogao da osetim njen dah na svom vratila, a ja sam mogao da joj vidim polako (i verovatno nesvesno) lizanje njene usne. Džon je bio oko da izgubi svoj um u ovom trenutku. Njegovi prsti su bili ukazuju ravno, noge su zaključane, a on je bio vidno, gotovo bolno teško. Ona me je pogledao ponovo i rekao sam "samo napred". Ona je potom da liže Jovana kurac sve tako sporo od dna do vrha. Ovo je izazvalo Jovana da glasno pusti malo dah i uhvati dah. Ovaj prvi lizati izgleda da zauvek da bude da je pokriven ceo 15 inča (merenje na donjoj iz svoje loptice do vrha njegovog penisa Zaboravili ona meri i to.). Jovan je frickin umire u ovom trenutku, ali nije dotakao Sandi iz poštovanja prema meni. Pogledao me je sedeo nekoliko metara da vidim da li sam bio ljut, a ja samo nasmešio nazad. U tom trenutku vratio postavio i pustite da stvari se desiti sa malim osmehom (nikada nije osetljiv na dodir je kao stvari). Sandi počev zabavu i počeo sisanje ga ozbiljno, ali može dobiti samo oko 3 cm u usta. Bila je malo razočarana što njena mala usta nije mogla da u više. Imala je obe ruke i usta koje rade na njemu grozničavo da nadoknadi za to ipak. Ona ne bi neka dođe, iako je skoro uradio u nekoliko navrata. Držala produžavanje kurve iz srbije stvari usporavanje i lizanja mu jaja kad god je blizu stigli do dostižu vrhunac ili šamaranje njegov penis protiv njegove grudi. Mislim da je bila uživanju trenutak! LOL kad je došao posle 20 minuta ovaj spori božanske mučenja srecom imao sam peškir blizu. Sandi izdvajali daleko glavu, istakao njegov penis pravo uvis i on je pucao u najmanje 3 noge u vazduhu na prvoj eksploziji. Sandi ga pumpa sa obe ruke u potpunom čudu dok je bio završen. Mislim da je pucao u najmanje 5 puta ili tako nešto. Sandi i sam otišao u krevet te večeri i da je strašan seks. Jovan je bio srecniji od svinja u sranje i pao na kauč (zujali ponovo).

Sledeceg jutra sam ustao i otišao u kupatilo. Proverio sam na Džona u sex dnevnoj sobi i, naravno, imao jutra drvenasta. Iako je, ovaj put je to bilo u obliku šator pod njegovom list. Vratio sam se u spavacu sobu i našalio sa Sandi Cenov da je Jovan "problem koji treba da se reši". Ona je zla se osmehnuo i pogledao me na odobrenje. Ja mahali ruku na vratima, a ona bukvalno zaključa u dnevnu sobu. Nisam čak ni sigurna da li je ona znala da je imala samo na nju vidi-thru jebanje kurvi beli grudnjak i bič u tom trenutku. Ona je usporen na kauču, kao da ne probudi Džon gore. Ona polako onda povukao cebe leđa i njegov penis u stvari potresle i nazad od poslednjeg tegljača. Sandi je malo šokirani zato što nije znao da je Džon kurvice spavao akt. Mislim da je ona očekivala par belih boksera da je pozdravim umesto. Izgledalo je čak i veci u ovom trenutku (ujutru šume su uvek najveci plus jutarnje svetlo je mnogo svetlija). Sandi ustao brzo i izgleda da stoje u šok za oko 30 sekundi. Ona je bila grize nokte nju na nju, dok kažiprstom vrstu rotirajuce nazad na njenim petama dok gledate svoje ogromno kurac figuring kako da ga napadne ovaj put.

Ne mislim da veličina je potpuno potonuo u porno slike prethodne večeri. Očigledno Sandi kurve iz srbije mislili da je izgledalo vece previše zato što je ona dostigla više na stočic za kafu da zgrabite mere traka za poslednju proveru (u stvari ona izmerena oko 3 dodatna puta to jutro mislim). Nežno ga je uhvatio u prstima, kao da ne probudi Jovana i nastavite sa drugim merenja. Ona je izgledala iznenađen da je i dalje bila na 11 +. Sandi preselio Džon jednom nogom van kauču, tako da je zasađeno na podu i savijenim drugi i postavio ga na kauču. Kako je uradio njegov penis skoro joj zakucala u čelo. Ona je tada sebe pozicionira na kauču između nogu veoma tiho, stavite kosu u konjski rep i nastavio da polako lizati i sisati ga. Džon promešati i napravio buku za nekoliko minuta i onda na kraju u potpunosti se probudio oko 3 do 5 minuta u ovaj i skočio malo. On je tada naselili i stavi ruke iza glave sa drugim zli osmeh.

Sandi ga pati kroz još jedan dugačak 20 + minuta sisanja, milujuci i lizanje. Jovan je disanje veoma teška i leđa iznenada zaobljen sa izuzetnim mučenja je prima. Još jednom pucao je ogroman teret (3 noge u vazduh) i ovoga puta Sandi probao malo od toga (mislim). Ona je rekla da ne želi da ukus nekog drugog, ali moja, ali mislim da sam video njene ližu prste. Gledao sam iz coška i podignutog van puta, J.