18:35

Devojke za dopisivanje

Miranda devojke za dopisivanje je ponovo izgledala preko leđa paket "To jednostavno nije ovde", pomislila je, kako je mešali beleške ona su se u hemiji klasi tog popodneva. Gledajuci na sat, ona skočila i vratila u školu. Iako je pet trideset, ona se nada da možda Toma Hokins, noci domar bi tu da puste unutra bez laboratorijske rezultate eksperimenta je bila radi, bilo bi nemoguce da napiše do izveštaja koji je zbog sutra ! Zašto ona uvek čekaju 'Til poslednjem trenutku da joj rad, bila je samo onaj koji okleva! "To Pretpostavljam da radi u porodici", rekla je glasno, kako je uvučen u mnogo školu parkiranja. Ni pokušava ulazna vrata, Miranda je otišao direktno na servis ulaza i zazvonio zvono, a nakon čeka oko trideset sekundi, teška vrata širom otvorila, a tu je stajao nocu dopisivanje domar, Toma Havkins. "Šta mogu da radite za mlade dame", upitao je? "Molim vas gospodine Hokins, otišao sam neke papire u mom sefu, ja samo treba da ih imaju za hemiju izveštaj koji je zbog sutra, molim vas da odem u moj ormaric i da ih, molim vas!?" On joj pogleda preko za drugo, klimnuo glavom i neka unutra. "Ja moram da idem do drugog sprata i rad na slomljen lavabo u dečaka toaleta", rekao joj je: "tako da ne mogu da se Vaitin 'ovde dole za vas, moracete sami puste isti način na koji dolaze u, samo proverite da li vrata klikova zatvorena, u redu? " "Ti si lutka gospodin Hokins, ja samo ce biti nekoliko minuta i ja cu uverite se da čvrsto zatvorena vrata", odgovorila je, radeci pored njega na putu da je ormaric sa druge strane zgrade.
Kad god je bila u školi posle časova, Miranda uvek je izgledalo devojke za dopisivanje da se smešno u osecanje. Bilo je to kao drugo mesto bez studenata i nastavnika šetnje kroz hale govori i smejanje dok su išli, tako da je bilo tako tiho da je gotovo ti je dao strah! Zaokruživanje poslednje uglu, Miranda je svoj put ka velikoj banci ormarici za prednji ulaz. Bila je gotovo kada je prestala mrtva u svom pesme, "Šta je to zvuk", rekla je glasno, repetirajuci joj uvo dok je pokušavao da dešifruje ga gde porekla! Opet ona čula! To je bilo iz kancelarije direktora! Mogla je da vidi svetlost sija kroz pukotinu u dopisivanje, , dopisivanje sa devojkama vratima unutrašnjeg kancelarije iza prednje kontra, a od front-office svetla su se, bilo je lako videti sjaj iz zadnjoj sobi. Miranda čuo šta je mislio da je vrisak i pokušao da odluči da li ona treba da ide se gospodin Hokins ili istražuju sebe. Mislila za trenutak, i uvukla do spoljna vrata i proveri da se vidi da li je zaključana. Otvoren je! Ponovo je čula čudan zvuk dolazi iz unutrašnjosti, i drhtaj sišao kičmu, a ona smatrao za sebe, "Šta se sad može dešava tamo?" Bila je drago što je tepih na podu kancelarije, jer je šunja do zadnjeg kancelarije mnogo lakše! Ona je sada mogao jasno čuti glas iza zatvorenih vrata, a promukao šapat ona ponudila, "čoveka i žene, ko bi mogao da bude!" Vrata su bila odškrinuta oko jednog inča, a ako je ona pažljivo, ona bi trebalo da bude u stanju da vidi šta se dešava unutra, tako da posle polako naginje napred, a vodeci računa da ne napravi zvuk je pažljivo zavirio kroz mali otvor. Šta je videla apsolutno svoju zapanjen, devojke za dopisivanje jer je sedeo na stolu glavnog Vilkins 'je jedanaestog razreda engleski učitelj, starica Carruthers, verovatno Meanest veštice u celoj školi! Da je sedeo na stolu je bio dopisivanje iznenađujuci, ali ono što je ona nosila je još šokantnije, jer mis Carruthers nosio crno Vesela udovica korset sa crnim Riblja mreža čarapa i šiljcima visok leče cipele, dok je njen veliki grudi prosula se preko vrha joj steznik i visile skoro do pojasa! "Šta se dešava unutra?!" Miranda nije imala pravo na pogled iz sobe, i morali su da napor da biste videli da li još neko bio tamo, i dok u početku nije mogao da vidi nikoga, kada je mis Carruthers nagnuo unazad, kao da se protežu, Miranda je dobio savršen pogled Glavni Vilkins na kolena pred Mis Carruthers! Ona nije mogla da vidi sve od njega, ali je bilo jasno da je nag od struka naviše i imali crne kožne ogrlice oko vrata sa povodac vezan za to! Sa njom raširenih nogu širok, gospodin Vilkins je besno preklapanje u prepone Mis Carruthers ', i ako Mirandu mogla sama videla u ogledalu, ona bi videli usta visi širom otvorena, potpuno strahopoštovanja pogođen odvijaju scenu ispred nje !
G. sama Okupljanje Miranda slušali da čujemo šta Mis Carruthers je govorio da glavnicu, a šta je čula bio je skoro kao šokantno! "Jedite mi da majka jebeno govno, sisa moju macu suva, vi pizda preklapanje kurva!" Mirnada nije mogao da veruje njegove uši! Gospodin Vilkins se činilo Mis Carruthers rob! Ona je bila sigurni u to kada je odgovorio: "Da Gospodarica, ja cu lizati vaše slatka maca za tebe!" Mis Carruthers grču glavu gore sa povodac vezan za svoju ogrlicu, i izvukao glavu do njene bradavice devojke za dopisivanje, dok čeka pucanj ", sisati moj sise, crv, sisanje mama veliki bradavice!" Kao gladni pas napada komad mesa, gospodin Vilkins pokrio lice ogromne mase Tit mesa, a njegov sisanje zvuci mogli su se čuti jasno po sobi! "Budi dobar mali rob, a mama nece morati da joj malo bičem larva", rekla je naredio, naslonjena leđa, očigledno uživajuci u sisanju njene grudi su primali. Miranda može da oseca svoju picku pocureti dok je gledao neverovatnu scenu pred njom, a ona je buljila otvor mouthed kroz pukotinu na vratima, ona podigla suknju i odsutno počeo diddling njenog sada uspravno klitorisa! Bog je ovo jebeno vruce, najveca kučka nastavnik u celoj školi je bio još veci kučka posle škole! "Back to Mi prorez šupak", rekla čvrsto je, gura ga od njene grudi nazad do svog drooling pičku, sada se lepo dečak, sisanje mama clitti "Samo čuju jedan od njenih učitelja govori kao prljave koje su se pretvorile Mirande čak! više, a ako Mis Carruthers je trebalo da ima težak orgazam, nije bio sam, kao mladi student je maca je sada gura u Overdrive Pokušavajuci da priguši jecaj, Miranda se naslonio na okvir vrata kako bi iz pada!, i kao noge postala slaba, njena seksualnog naboja vaginu činilo da oduzme svu snagu od ostatka njenog tela, koristeci sve za sebe!
Mis Carruthers je sada povlači teško povodac koji je bio vezan za kragnu gospodin Vilkins ', što je primoralo usta teško u njenu toplu prorez, i Miranda mogao da kaže uzgred je bila brušenje kukovima da nastavnik bio spreman da joj orgazam. Ona je bila sigurni u to kada je čula svoju šištanje "sisati mene teško i brzo ti malo govno, ja cu da sperma po celom jebeni lice!" Stenje glasno, Mis Carruthers dopisivanje, , dopisivanje sa devojkama orgazam su joj celo telo jeza, dok opčinjen studenta imala svoje vrhunac Rip kroz nju prepone kao teretni voz na slobodi! Sopstveno telo zadrhtala dok je ona pokušala dopisivanje da suzbije plače iz njenog grla, a nažalost bilo je u tom trenutku da Mirandu izgubila ravnotežu i pala kroz vrata na spratu u gospodina devojke za dopisivanje Vilkins 'kancelariji casuing Mis Carruthers da se okrece glavu oko da vidimo šta sve gužva je sve!