17:10

Gospodarice

"Mari", pozvao gospodarice gospodina Horton na njegov sekretara interfon, "molimo Vas da dođete ovde i ponesite pada." Mari brzo dobio na noge i ušao kancelarije njen šef je, donoseci uz njen diktat jastučici kao što je tražio. Šanse njenog imaju veze bilo diktiranje su tanak i nema, ali je izgledalo dobro da svako ko se dogodilo da vidi da ode u privatne kancelarije Toma Horton je. "Ah Mari", rekao je njen pozdravio sa velikim osmehom, "osecam prilično oštar jutros, i pitao se da li mozes da mi pomognes oslobodi sve moje napetosti?!" Marie samo se nasmešio, prišao oko iza velikog domino dame hrasta sto, i podigao suknju iznad pojasa, otkrivajuci njene noge tanak kucištima u svilu creva i njen bikini gacice koje su uokvirene ukrašen beli garter pojas. Za protekle tri godine, odnosno dok je ona radila kao lični sekretar gospodin Horton je, imali su gotovo dnevni ritual. Ona bi došao u svoju kancelariju, izlažu sebe do njega, a on bi njoj maca jede pravo na stolu ispred njega, a danas nije bio izuzetak, kao tačno u devet sati on je zujali u svoju kancelariju i imali lepe mlade Žena podigne haljinu kako bi mogao da učestvuju u njene ljupke tela. Ona je više od tri puta više nego što izvršni sekretar obično se, i Tommi je stvarno prilično dobar kurac za gospodarice i stariji čovek! Njen gacice sada u nju gležnjeve, ona ih je počela i uhvatio se na sto, šireci joj noge, kako bi se vagina na raspolaganje svoje gladna usta. On nasloni nos bliska sa svojom otvaranje i uzeo dubok dah, uživanju miris njenog zrelog mladog maca. Mari je svoju pičku uredno tesanog, jer levo bez nadzora, postalo je pravi džungla crne mat stidne dlake, i pored toga, sa njim tesanog, njen klitoris i nateklo usne su bile mnogo lakše za njen šef da pronađe sa svojim upornoj jezikom. Njena maca je bila skoro obučeni da očekuju težak usmeno izazvana orgazam bar jednom dnevno, a ako iz nekog razloga ona je propustila, njena pička bi trzaj za ostatak dana, ponekad joj vožnju u ostatak sobu gde je ručno mogu da pomognu sebe. Ovo je definitivno slučaj gde svakodnevno manipulacije klitoris sa željni jezikom čuva njenu vaginu zadovoljni i mirni.
Ljubljenje sa unutrašnje strane butina joj firme, gospodin Horton polako radio svoj put do njene vlažne maca, pauziranje na putu ka NIP-a i liže njenog mladog tela. Ona je zadovoljno uzdahnu, znajuci da se u trenutke svog maca dobiti pažnju koju tako očajnički potrebni! Njen klitoris bio iz njega zaštitno kucište i željno čeka dolazak je svakodnevno prijatelj, Tomi je vruce jezik, i kao što flicked nad njim, jedva dodiruje, on bi joj potisak kukovima gore, u nadi da stupe u kontakt sa svojim Vaivard jezikom. "Mmmm, beba želi dobro sisa ona čini," upitao je, ne baš očekujuci odgovor na njegovo pitanje. On je dobio njegov odgovor kada je upotreba ruku da se povuče glavu teško u njenu otvorenu prorez kao što je vodio jezik gore-dole joj mokre pukotine, sve dok konačno rešavanje dole na nju teško malo gospodarica nub. "Oh, mi sisa van", rekla je molio, Bucking napred kukovima, pokušavajuci očajnički da to divno pravo jezik gde ce učiniti najviše dobra! Konačno, nakon deset minuta zadirkivanje, on je dosadno u na njenu malu erekciju, grickanje i sisanja ga dok ne dodje do prolivanja sve njene sok u usta zajedno sa teško drobljenje orgazma. "Bog Tomi", ona uzdahnu, "Da li to tako dobro, ja ne znam šta bih domino dame bez nje!" "Mi cemo imati našu drugu sesiju kasnije ovog popodneva, u redu", upitao je, dok je klizanje joj gacice leđa i ispravljanje suknju. "Samo mi prsten kada ste spremni", ona je odgovorila, "a ja cu biti u pravu u!" Da ce naredne sednice znala, bi podrazumevao joj oralno ga zadovoljava, nešto što je zaista uživala, pa je posle sedeo nazad dole u ​​svom stolu, ona misli o tome kako je ona bila srecna da ima takve gazde razumevanju!
Marie levo dvanaest da upoznam njenu Erika prijatelj za ručak, a posle naručivanja svoju hranu, oni su mali da razgovarate dok čekaju da stigne salate. Erica zvučao malo depresivni, a Mari je pokušao da sazna šta je muči njena prijateljica. Erica konačno raspao i priznala da je njen ljubavni život je ukupno haosu, a da nije imala muškarca u više od mesec dana! Ona je uhvatila svog dečka koji se gospodarice šunja oko sa drugom ženom, pa ga je pao kao loša navika! Jedini problem je da je, osim da je jedan mali problem, on je bio prilično pristojan momak i sjajan jebi ga, ali od tada njena pizda bila stalno na ivici, i nikakva količina masturbacije mogli da mesto čoveka i njegove stvarne žive Pecker ! Dve žene commiserated između jedni druge, dok Mer smislio šta misli može biti dominantne zene rešenje za njene probleme. Pitala Erika da se pojave u njenoj kancelariji u pet do tri, a ne da postavljaju više pitanja. Obecala je, međutim, da za tri trideset, njen problem biti stvar prošlosti! Erica pogledao njen prijatelj za dugu trenutak, i na kraju pristao da se sastane sa njom. Hranu stigao, i oni su proveli ostatak svog ručka sat razgovora Girl Talk i da zajedno opuštajuce vreme.