22:17

Upoznavanje sa devojkama

Laura Edgara sedeo upoznavanje sa devojkama u čekaonici Dr Hughesa sa još šest drugih žena koje su se ili čitanje časopisa, ili doziranje isključen. Bilo je toplo napolju, oko 95 stepeni, i dr Hjuz nisu imali još jedan od onih Pomodarski sistema vazdušnog hlađenja, samo veliki ventilator sporo okrece plafon koji se činilo da samo krecu vec topao vazduh. Miss Perkins, recepcionar, stražu iznad vrata što dovodi do ispitivanju lekara sobe, i s vremena na vreme ona je telefonske pozive zakazivanje sa lekarom. Laura pogledao veliki sat na čekaonicu zid i misli u sebi: "Deset trideset, a ja je trebalo da bude u deset, zašto na zemlji oni uvek preko knjiga, oni moraju da misle da smo pacijenti nemaju nista drugo da rade nego sede u čekaonicama! " Laura misli su naglo prekinut kada je čula Mis Perkinsa nazivajuci je imenom, "Laura, možete upoznavanje devojaka da odete u sada, soba broj tri sa leve strane, uzmite sedište i lekar ce biti sa vama uskoro." Laura plopped dole na hard leđa stolicu u uglu i čekao dr Hjuz da se pojavi.
Laura je kuckala cipela na podu i zuri u plafon, kada dr Hjuz je zahvatila upoznavanje sa devojkama u sobu. Sredinom pedesetih godina lekar pokupio Lora grafikon i rekao u tihi glas: "Pa, Lora, mi još uvek imaju naše uobičajene probleme?" Laura promenila u svojoj stolici i sa glavom visi na dole a njene oči na podu odgovorio: "Ja sam sramota da to priznaju, ali to je u stvari pogoršano, a verujte mi ja sam pokušao da ne mislim o tome!" Dr Hjuz dostigao napolje i potapšao njom na ramenu i ponudio umirujuce, "Dragi to je 1920, a imamo i načini lečenja vaš problem, ne postoji ništa čega se treba devojke za upoznavanje stideti, mnogo žena u istom brodu kao i vi! "! Laura osecala malo bolje, pošto sasluša dr Hjuz smirivanja primedbe, i ona suva oči i čekao dalja uputstva, a lekar otišao do vrata i pozvao je medicinska sestra u za pomoc. Helen Ames, rn, ušao ispitivanje sobu i postavili neophodnu opremu za lečenje Lora dok dr Hjuz predložio da Lora da ode iza paravana i skinite suknju, čarape i gacice. Kada je gola od struka naniže, Lora skočila se na ispitivanje sto i utvrđenim sa nogama blago šire, a lekar uključen i preko glave svetlo i prilagođen je tako da je direktno ukazujuci na vaginu Laura je. Dr Hjuz nagnuo nad i dao joj prepone letimičan optički ispit, a zatim prstima počeo istražuju otvaranje mlade žene, osecaju gore i dole dužina njenog crack, uzimajuci dodatno vreme da proverite klitoris!
Kad god lekar obavlja ovaj ispit, Lora nije mogao pomoci, ali gurnuti vaginu teško u ruci, ona je znala da je to pogrešno, ali ona nije mogla sama pomoc! "To je gore nego što je uobičajeno Mis Ejms, njen klitoris je definitivno distended i uspravno, klasičan slučaj histerije, ovde osecaju za sebe", upoznavanje sa devojkama rekao je naredio! Medicinska sestra Ejms neka prste slajd u vaginu Lora gde na ona neka lutaju svuda svoju pukotinu dok je konačno naselili na klitoris! Laura stegnute zube, pokušava da ne zvuk, vec kao sestra Ejms prsta i istražili njene vagine, ona nije mogla a da ne ispusti dug nizak jauk! Kako lekar i medicinska sestra gledali jedni na druge, zabacili svoje glave, i odlučili na tok lečenja. "Lora", rekao je lekar intonirana, "to ce biti prilično dug sednice, pa cu ga pokrenuti, a sestra Ejms ce to završiti, u redu?" Laura nasmešio slabo, i jednostavno je klimnula glavom glavu "da", skoro u stanju da govori nakon što je njenu vaginu prstima od dva negovatelja. Laura gledao kao sestra Ejms postavili histeriju mašina i dodao dugo debeo vezanost za kraj drške, a ona protiv svoje volje moaned ponovo na pomisao onoga što je trebalo da se desi! Medicinska sestra Ejms predao instrument lekara i on je počeo rečima: "Ovo je novi i devojke za upoznavanje veci prilog, mislim da cete naci da ce osloboditi vaše histerije mnogo efikasnije od naše uobičajene modela!" Do sada je Lora vagine bila kaplje i zjapece otvorena u očekivanju njenog "tretman"! Dr Hjuz uključen mašine, i osam inča slonovače cuclu počela da vibrira dok on naredi njegovo medicinska sestra ", drži otvorene, upoznavanje sa devojkama sestra Ames, hajde da počnemo!" Kao što je istina u vecini slučajeva, Lora gotovo trenutno je prvi od nekoliko razbija orgazama u njenom bespomocni vaginu od početnog pad od cuclu! Kao i svaki orgazam pocepao kroz nju prepone, sestra Ames beleži svako od njih u svojoj beležnici, pa čak ide tako daleko da ukaže na dubinu i ozbiljnost svakog pojedinca vrhunca! Nakon simulira seksualni odnos za veci deo od petnaest minuta, dr Hjuz uklonjeni aparata i neka Lora opustite za malo. "To je bio veoma dobar", prokomentarisao je doktor, "Moram da vidim nekoliko drugih pacijenata, ali mis Ejms ce ovde završiti sednicu za mene, kada završite, obuci se i da neko drugo vreme sa Mis Perkins!" Kasnije drugi je bio iz vrata i otišao, ostavljajuci samo dve žene u maloj ispitivanje sobu.
Medicinska sestra Ejms pokupili Lora grafikon, napisao je u nekoliko stavki, a zatim su prešli na polje priloga i izvukao mali okrugli loptu, veličine velike mermera. Ona je uklonjena dugo slonovače prilog i zamenio ga sa malim loptu i rekao: "Sada kada smo zbrinuti vaginu možemo da se koncentrišemo na klitoris, ja zaista osecam da je mesto gde vecina vaših problema leži, vaš klitoris Čini se da da se preko engorged krvlju, a jedini način da se oslobode pritiska i manipulacijama! " Opet Lora samo upoznavanje sa devojkama klimnuo glavom i čekala za drugu fazu tretmana da počne. Flip prekidača i Laura čuo vibratora počinje da Hum, a istovremeno sestra Ejms iskoristila odrešene ruke da otvori Lora je vaginalni usne, otkrivajuci njen klitoris teško da pogleda medicinske sestre. "Moj Oh Mi", ona tiho rekao: "imate apsolutno ogroman klitoris, nije ni čudo morate toliko tretmana!" Prvi dodir malo loptu zbog Lora je celo telo napeto do gore, i ona je protiv svoje volje cupped grudi kroz nju bluzu. Medicinska sestra Ejms stručno radili mašinu preko i oko ispupčenih klitoris Laura je, izaziva najmanje tri orgazma u vaginu mlade žene! Kada su svi bili preko, sestra Ames ispunjen u ostatku karte Lora i primetio, "Sedam orgazme danas, devojke za upoznavanje draga, nadam se da ce vas za još dve nedelje!"