13:28

Oglasi sa slikom

Barbara Voker oglasi sa slikom požurio uz stepenice Centralne Visok, bacio otvorena ulazna vrata, i nastavio direktno u kancelariju direktora. Dočekan je sa srdačno dobro jutro od gospođe Bruner, recepcije supervizora i recepcionar za direktora Bredli. "Ono što imam danas", upitao Barbara, u nadi da to nece biti još jedan matematički klase!? "Ah, da me vide," odgovorio je gospođa Bruner, kako je skeniran spisak odsutnih nastavnika: "Da, ovde je, vi pod za Met Kearni na engleskom jeziku književnost, soba 231!" "Hvala", odgovori Barbara zahvalnošcu ", barem to nije matematika!" Barbara popeo jedan stepenice na drugi sprat i našao soba 231 niz hodnik i sa desne strane. Kada je ušla u učionicu, vecina studenata je vec tu, uglavnom glodanje oko i razmenu caskanje sa drugima. Na 8:47 konačne zvono zazvonio i sve studentske su dodeljenih mesta, poslušno čekaju Barbaru da počne klase. Baš kao što je bila lansiranje u lekciju o Chaucer, vrata hale način širom otvorila i sauntered Deke Banion, kao da nije imao zaštitu u svetu!
Barbara spusti svoju lekciju plan i čekali Deke da svoje mesto, a oglasi sa slikom nakon što je u sedecem položaju, ona je pogledala sedišta grafikon da biste saznali njegovo ime, a onda upitao: "Malo problema da iz kreveta jutros Mr Banion !? " Deke, sa pogledom od ukupnog broja dosade, odgovorio je drsko, "Nav uče, nikakav problem!" Klasa tittered na odgovor Deke je i Barbara osecao obrazima pretvara crveni se na njih neprijatno mladi huligan. Ona je istupio nekoliko koraka i odgovorio: "Ti i ja cu govoriti ovo više odmah posle škole, pa čak i ne razmišljamo o ne pokazuje gore, ili glavnice Bredli ce čuti o tome!" Deke lažan zeva, ali su se složili da pada posle škole, pa Barbare vratio se u svoju lekciju i klase nastavio bez daljeg incidenata. Dan kao da proleti, i Barbara su potpuno zaboravili da Deke Banion dolazi u posle škole, a to nije bilo sve dok nije čula zakucati na vrata džemom koji se setila njihovog imenovanja. "Dođite u Deke", rekla ponudio ", i molimo Vas da sedne", dok motioning na stolu u sredini prvom redu. Deke slouched dole u ​​sedištu i pustite noge isturiti napred u glavni prikaz drskosti. Barbara je trebalo da ga opomene kada nije mogla da ne primetim veliku izbočinu u ispred svoje farmerke! "Bože moj", pomislila je, "on ima hardon a nije ni pokušavao da ga sakrije od svih nerv ovaj dečak!" "I šta si htela da me vidiš o" veoma kurac sigurni Deke rekao suaveli? Trenutno usplahiren na vidiku izazvao penis u pantalonama mladog čoveka i njegov lajav stav, Barbare nabasao na nešto da kažem. "Mačka je dobio svoj jezik, nauči", rekao je osamnaestogodišnji nezadovoljni rekao je drsko, "ili ste više zainteresovani da vide ono što je ovde", kako je potapšao ispred svoje prepone?! Šokiran Barbara zamuckivali: "Pa nisam!" "Tako je naučiti, vi verovatno nikada nisu", odgovorio je Deke prilikom smejanja licni oglasi sa slikom na nju očigledno neprijatnost! "I-ne možete da razgovarate sa mnom na taj način mladi čovek", rekla pljuvali, "Ja sam dobar umu da vam pošalje direktno u kancelariju!" "Da, da," Deke iavned, dok je stajao, "Dozvolite mi da vam pokažem šta pravi muškarac je za vas", kako je Barbara posmatrali u apsolutnom horor kao Deke Banion nastavio da raspakujte njegov pantalone i izvucite svoju erekciju!
Kada je bio slobodan svoje teksas zatvor, ustao teško ponosni, sa velikim ljubičastim glavu koja je izgledala satini glatko. Sada ubrzanje oglasi veoma bliskim, Deke je ruku i stavio ga direktno na svoje besne hardon i šapnuo joj u uvo: "Hajde dete, daju Deke malo glavom, znate vi to želite!" Barbara je glava bila predenje van kontrole, ona je želela da šamar Deke lice i ponestane vrištanje sobe, ali sa druge strane, ogroman penis oseca apsolutno živi u svom pesnice, a mogla osetiti njen Drench maca držeci na lepa kurac pol! Osecala dve snažne ruke na ramenima gura dole na kolena, i oglasi sa slikom dok nudi malo ili nimalo otpora, u roku od jedne sekunde su joj usta bila samo inča iz velike glatke glave. Naginje napred samo malo je sve to uzeo, i Barbara polako otvorila i uzeo debele član obazrivo u njenu toplu usta! "Bože moj", pomislila je, "šta ja radim, ja mogu da idem u zatvor za ovo!" Želeci da pobegne očajnički povuče Barbara još nije mogao sebi pomoci i sisao Deke je penis još teže, pokušavajuci da izazovu mladica da raznese učita brzo u usta! Kao lajav i samo siguran kakav je bio, Barbara je još siguran da je malo ili nimalo mogucnosti da kontroliše svoje ejakulacije, i pravo na belom je ispraznio svoj loptice u usta sa bujica toplom sperma koju je pohlepno proguta dole u ​​dve gulps! Čitavog života odraslih Barbari bio pravi Guzica, uvek guta sperma sa hard pricks od muškaraca u njenom životu, i Deke nije bila izuzetak, on je bio samo još jedan veliki kurac da se uvučen van! Sheepishli Barbara dobila na noge i hteo da stavi tačku na sve to gluposti kada Deke njen zabodena uza zid i zaglavio ruku gore pod haljinu i počeo milovanje vaginu kroz pamučne gacice! "Molim vas ne", rekla slabo je, ali je širi njene noge i dalje pored tako mladi pastuv je bolji ugao napada njoj maca! Ona je znala da je to neizbežno sada, ona je trebalo da se jebeno!
"Vau, kurva," začudi, "ovo je hairiest pizda sam ikada video, ja cu stvarno uživati plovin 'Ovo polje!" "Imate prljave usta, mladi čovek," Barbara uspeo da mucati, ali je njena akcija je govorio mnogo glasnije nego njenim rečima, i ona dostigla napolje i vođeni debeli komad mesa kurac na otvor njene tvat. Deke smejali nju i odgovorio: "O da, dušo, ti pravi ste uznemireni sa mnom nisi, tako uznemiren da ste stavljam kurac moj u vaš otme sve od sebe!" Barbara nije bio pripremljen za ono što se desilo sledece, jer jednom glava 18 godina je ubod jedva ušao u pičku, on napred lurched sa začarani potiskom da skoro naterali da izađu! To je bio mešavina bola i zadovoljstva zamagljene zajedno da je njen vodeci oglase sa slikom na seksualne visine ona nikada nije dostigla pre! Deke osetio da kurva učitelj bio zaljubljen njegov penis, tako da je zaglavio svoje muške hrskavica još teže i brže u svoju rastopljeni ljubav kutije dok su obojica bili na ivici zaslepljujuce orgazme. Barbara je delirijumu sa požudom, a umotan nogama oko struka Deke pokušava da natera svoje ubosti u još dalje! Bilo je nešto u vezi jebeni ženi koja je bila zaista u njega, i to kuja je u njega u piku! Ženski orgazam je komplikovan stvar, ali kada dođe vreme da pusti izgubiti, prva stvar koja se obično dešava je teško kontrakcije vaginalni zidovi oko teško pumpanje penisa. Ovaj slučaj nije drugačije, i Barbara je maca grčevima teško i zahvatila Deke je kurac za sve što je vredelo, što, naravno, signalizirala svoju odvažnost da puca sa opterecenjem teško, brz i duboko u toplu pičku ženki! Barbara ispusti glasan jauk dugi i Deke speved iz niz oglasi oluka ekpletives kao njegov orgazam samo vremenski savršeno sa njene.