19:58

Druzenje

Džek je bio druzenje očajan! On je do svog poslednjeg C-note, a bez pravog posla izgleda, on je počeo da se osecaj da on nije bio dugo na njegov stan i da ce uskoro biti na ulicu. Svaki dan je išao u biblioteku i sipa preko mali oglasi traže posao, ali je sve više očigledno da je verovatno ce morati da se ropski posao uslugu u restoran brze hrane. "Hristos", pomisli u sebi: "Evo je nedavno Fakultet, i uspeo da pronađe posao u svojoj izabranom polju!" Kako je nastavio da skenira žele oglase, njegovo oko iznenada uhvacen i intrigantan gleda oglas u "zabavu želi", listinga. Pisalo je: "Potreban:! Dobro građen mladice da obavlja za ženski jelen strana visoku platu, stalan posao Poziv Džil na 555-1313 od 8 do 4". Ključni izraz je "visoku platu", a Džek bi sigurno koristi malo toga! On je upisao broj na komad papira ogrebotina i otišao da pronađe telefon placajte! Broj zazvonio najmanje pet puta dok nije odgovorio žena sa dubokim Huski seksi glas. Džek ima pravo dole do njega, pa je termin za kasnije tog popodneva u kancelariji Džil Hedli u Murchison Izgradnja centru grada.

Spoljni kancelarija bila nerotkinja, osim za AA malo ravnih leđa druzenje sa zenama stolice i dve godine stare sportske vesti i časopisa da prođe vreme. Bilo je znak na stolu da je rekao: "Prsten zvono za servis", tako da je Džek poked nekoliko puta, a kasnije nekoliko minuta dama od oko četrdeset pet ili tako došla preko vrata do zadnjeg dela i proširene njenu ruku i rekao: "Morate biti Džek, ja sam Džil, hajde i pratite me nazad u moju kancelariju!" Kao spartansko kao spoljni kancelarija je, Džil Hedli je privatna kancelarija je bila upravo suprotno, sa pliš tepih, lepe nameštaj, lak posao sofi uz zid, i skupo u potrazi slike visi ukusno na dva od četiri zida. Motioning rukom rekla je: "Molim vas sedite, a ja cu ti reci sve o tome." Džek se skrasi u dubokoj udobnu stolicu preko puta Džil je sto i čekala da počne. Nakon što gutljaj kafe, počela je, "Kao što sam siguran da okupili iz oglasa, Džek, moja firma organizuje zabavu za žene muvanje devojaka klijentima u, kako da kažem ovo, dobro, zrelija vene, ja sam drago da vidim da gledate da bude u vrhu odličnoj fizičkoj kondiciji, jer naši mladi ljudi moraju da skinu odecu i stavi na pokazati za žene u svojim skupovima! " "Da li ste i dalje zainteresovani", upitala je? Džek je znao od načina oglas je formulisan da je to verovatno uključeni ovako nešto, tako da je odmahnuo glavom i zamolio da Džil Hedli za nastavak. "Pa", rekla intonirana ", dobijamo pozive za batchelorette stranaka, poslovnih sastanaka, rođendana, i sastanu i desetak da bi egzotična plesačica zabavljaju u, mi naplacujemo skup naknadu od bilo gde od $ 500 na gore, u zavisnosti od toga kako se igrači šaljemo napolje, a od toga, dobijate 200 $ garantovano! " "U vecini slučajeva, možete pokupiti koliko $ 200 dolara u savete od žene na stranama itd proseku noci obično možete pokupiti bilo gde od $ 200 do $ 500, nije loše za tri radna sata!" "Ako odlučite da izaberu jedan od dame kuce, vi ste sami, mi to obeshrabri, ali nemamo pravilo protiv toga, to je potpuno na vama!" "Na kraju, obično možete da očekujete da rade dva do tri nastupa nedeljno", rekla ukratko, "tako da imate priliku da neke zaista dobre pare!" "Ipak zainteresovani", pitala je?! "Kada počnem", rekao je brzo odgovorio?! "Dobro", kaže ona sa entuzijazmom je odgovorio: "Hajde da se na posao!"

Džil gurali gomilu obrazaca za njega da popunite, i proveo je narednih pola druzenje sata završetka njih. Kada je završio, ona pogled na njih brzo i onda rekao: "U redu, Džek, oni izgledaju u redu, dobro, sad onda moram da proverite na još jednu stvar, vi cete morati da mi pokažeš svoje telo, ja sam da budete sigurni da ste porediti fizički! " "Ovde", upitao Džek radije krotko? "To je kao dobro mesto kao i bilo", Džil pucao nazad ", možda kao i navici na to, jer od sada cete biti skidanje pred mnogo više od jedne žene!" Džek je klimnuo glavom u dogovoru i ustao i uklonio sve njegove odece, pokazujuci sebe u potpunosti da se starija žena. Sa praktikovao oka, Džil hodao oko njega, proveravajuci svaku kvadratnom inču od njega, devojke za druzenje pazeci da je sve baš kako treba! Džil Hedli nije bio neprivlačan dama, i mnogo toga da Džek je nelagodnost, njegov penis počeo da nekontrolisano koče pod njenom stabilnom pogled! "Žao mi je, gospođo", rekao je zamuckivali ", ali ne mogu pomoci!" Džil samo se zakikota i dostigao napolje i uzeo svog člana u njena nežna ruku i počela nežno ga trzanje, uzrokujuci noge rastu slabe i gumene! "Morate da se naviknete na to", rekao je Džil tiho, "u narednih nekoliko dana mnogo žena ce biti dodirivanje odvažnost, kao i na više nego jednom cete više nego verovatno puca gomila sperma! " Džek klimnuo glavom dumbli, znoj sada izbijanja na njegovom čelu, dok Džil nagnuo preko i šapnuo tiho u uho: "Da li želiš da ti sisa van, mislim da je to potrebno?!" Kroz suve usne Džek odgovorio neravnomerno, "Oh, molim te, da, sisanje mi van!" Džil seo na ivicu kauča i povukao uspravno kurac da joj toplo usta i pustite da ubacite, milujuci velikom glavom sa svojim glatkim jezikom. Džek groaned kao Džil znalački koristi svojim jezikom i usnama na njegovu sada naprezanja član, dok gotovo bez upozorenja, vrecu orah zategnuti gore, slanje vruce bujica sperme u usta gladnih Guzica "Ona pio! Dole svake poslednje kapi, a ne dopuštajuci čak ni kap skliznuti daleko od pohlepnih usta!
Džil brzo ustao i odmah ukloni svoju odecu, izlaganje tela dok ne tanke i gipka, bila je dovoljno i pun, žensko telo koje molio da se koristi od strane snažan čovek! Veliki grudi druzenje kao ona preselila, njena vec uspravno bradavice moli da se usisava od gladnih usta! Blagi rumena na njen stomak nije učinila ništa da uzme od nje preko napajanja ženske privlačnost, i njena široka puni dupe i neverovatno dlakave pizda samo okrenuo Džek još više! Džil zaobljen leđa, isturenom grudi prema njemu kao otvoren poziv da učestvujemo u njenom višnje veličine bradavice! Džek praktično golub na njih, njihovo slanje i gimnastika nazad na kauču u mešavini letenja noge, ruke, i ogromne grudi! Džil je sada teško dahcuci i njena pizda bila curi kao stara dotrajala česma, ona je definitivno okrenuo na mak i bila je preko potreban muvanje devojaka dobar jebeni teško! Ona širi njene noge široko i molio: "Nemoj mene, Džek, jedan ili drugi način, usta ili penis, ali samo mi to!" Džek je Pecker je sada teško kao komad plave čelika, ali je stavio van kurac i pao usta na njeno krzneni humka i neka svoj jezik, sonda njene mokre pukotine. "O, Bože", rekla glasno moaned ", jedete ga za mene, ne mama klitoris za nju!" Džek ne treba da bude ponovo pitao, i njegov jezik motornog nad teško nub Džil sve dok je ona bila convulsing u ogroman orgazam i poplave usta galon pizda sok! Pre nego što je imao priliku da uhvati njen dah, Džek je dobio na kolena i postrojili njegov natečeni štap sa njom zjapi kose pita, a u jednom teško potisak zakopani duboko u njoj toplo vlažno kurac rupu! Ovaj put, ona je vrištala napolje, u stanju da sama kontrole pod začarani napad koji Džek je kurac bio nanošenje na njenom bespomocno pizda! Džil bacila nogama oko leđa Džeku, zaključavanje ga na svoje mesto, a zatim ga moli kao kurva joj kurac teže! Džek je bio blizak ide preko ivice, ali on se nasmešio sebi misleci da Džil je baš kao i svaka druga žena, uveren i siguran u sebe dok je ona bila uzimajuci jeben, onda je ona kao i svaka druga mala kučka da siđe štuka, prosjak je potrebno seksualnog olakšanja ko bi rekao ili ništa da se to ostvari! Samo pre nego što je eksplodirala svoj orah, Džek pogledao lice Džil i mogao da vidi da je rob želju za seksom! Po drugi put u petnaest minuta, Džek je pražnjenje njegova sperma u svoje buducim druzenje sa devojkama poslodavcem, kao i ljubav svaki drugi od toga!