14:25

Kurac

Gven zabrinuto se popeo uz kurac stepenice do stana ona deli sa njom Room Mate, Ana, koji ju je obecao veliko iznenađenje kada je stigao kuci sa posla. Ceo dan je bila pitali šta bi bilo, i to je bio njen vožnje lud! Petljanja sa njenom taster, čula Ana vikati iz jebanje unutrašnjosti stana, "To je otvorena!" Gven požurio unutra, željan da pronađete ono što Ana je u erotske price prodavnici za nju. Njena ushicenje iznenada okrenuo ljubomore kada je videla "iznenađenje" Ana je čeka za nju! Sedi na kauču pored Anna je lep tanki mladi plavušu koji su izgledali kao ona prava izašao van naslovnoj strani Vogue. "Šta se ovde dešava", pitao Gven nervozno!? "Ovo je Krista", odgovorio Ana ", rekla ce biti ostati sa nama neko vreme!" "Ne", uzvikivali Gven, "Necu da joj se u našoj kuci!" Anna brzo ustao i dao Gven leđa predao šamar po licu i pljuvali, "Slušaj me ti malo pizda, ako želim da uspostavi neku svežeg mesa cu to uraditi, a ako vam kažem da je jedu, Bog cete ili kurac slatko malo dupe ce biti jedan tamno crvene nijanse ", onda posle dajuci joj još jednu dozu na lice samo za dobru meru, ona režali," Ja sam donošenja bio jasan? " "II-da, Ana," sada veoma skrušena Gven je odgovorio: "Žao mi je!" "Dobro", reče Ana, "sada nas popraviti sve pice!" Bez reči Gven je otišao u bar i mešovite highballs za sva tri od njih.
Posle pijuckaju svoje pice za nekoliko minuta, Ana je rekao: "Gven, Krista voli da sisa pičku, zar ne Kirsta?" Gledajuci Gven, Krista je odgovorio: "Posebno dlakavi one!" Gven okrenula crveni jer je bilo očigledno da je Ana imala je Krista o preko obilje Gven o stidne dlake! "Ustani, Gven," naredio Ana ", i podignite vaše haljine za Momma!" Umiru od stida, Gven je stajao ispred nje lezbejka Room Mate i to stranac sa svojim haljinu hiked tako da su joj i čarape i gacice su bili otvoreni da vidite! Ana dostigao napolje i trljao gore i dole noge zajedno sa prednjim njene gace, uzimajuci dodatno vreme da se tegljača na malo pramenova, tamno smeđu kosu zavirio iz nogu otvora! Anna nnever dozvoljeno Gven obloge joj dlakave grm, jer joj uključen da biste videli sve to krzno između nogu, a sada, lud kao mokri stršljena joj lezbača roomie, ona je znala da nikada ne bi napustiti, jer je Ana joj sperma kao ni druga žena je ikada sreo! Ne samo da je sisa maca, ali je uvek nosio kaiš na vibrator koji je vozio Gven ludo sa požudom, a dok to nije bio prvi put da Ana doneo kuci prijatelja, poslednji je, međutim, buč poput Ane , dok je ovaj bio FEM jebanje samo sebe kao i da je značilo konkurencije!
Sada proklizavanje dole Gven je gacice, Ana izložen njen dlakave vagine, i uzimajuci prst ona kurac vodio duž proreza Gven je ona komentarisala, "malo kučka je vec mokri," ovde Kris, osecate "Krista trljao Gven je prorez,! Ali sa više preciznosti, kao ona je našla svoju sada teško klitoris i radila je između nje palca i prsta, čineci noge tresti kao neprekidni manipulacija njene klitoris su joj blizu orgazma. "Položi njen dole i sisati joj:" orderd Ana, tako da uz Ovde haljine i dalje na, Gven leže na kauču sa nogama širom otvorenih "Bog Ja volim dlakave kutija", oduševljeno Krista., a sledeca stvar Gven osetio je topao jezik slithering u njenu pičku rastopljeni. gura kukove naviše pokušava da Krista joj jede teže, Ana se nasmejao i rekao: "napaljeni mali kuja nikada ne može dobiti dovoljno!" Ana sopstvene ruke nisu bile u stanju mirovanja ili kao ona oseca do Krista je dupe kroz suknju, povremeno proklizavanje ruku ispod da se igraju sa joj pizda. Krista nastavila da liže Gven je maca, dok Ana skinula suknju, a iz onoga što vrlo ošamucen Gven mogao da vidi, Krista je savršeno dupe. Ane uhvatio gacice koje prepone i dao teško izvuci, kao zvuk cepanja tkanina ispunjen sobi kada je Krista gacice iščupani su iz njene drooling pizda!
Sada Krista je dupe je zabada u vazduhu, otvoren poziv na bika lezbača, Ana, pa je posle stajao, ona odzipovali joj farmerke i pao ih na pod, otkrivajuci njen veliki kaiš na! Kao veliki gumeni penis zaobljena napolje i sada Gven, voljni učesnik je rekao, "Krista, ona ce da te jebem sa njom veliki penis, ona je tako dobar kurac i ti ceš ga dobiti od pozadi!" Krista pogleda preko ramena i videla ogroman kurac koji je ubrzo da se gurali u njenu pičku kaplje, ali se brzo osvrnuo na Gven i pao usta leđa da ga je kuci, pravo na nju pizda. Ana je na čelu "svog" kurac i skliznuo na gore ili dole prasak pizda Krista a, nakon čega se ona preza, dok se krece njeno dupe, pokušavajuci da dobiju Ana da ga držimo u erotske price njoj maca! Gven do sada je bio na samoj ivici orgazma kao stručni jezik Krista je sada žarko radi preko njenog otečeni klitoris! Baš kao što Ana sahranjen dildo duboko u pičku Krista je, Gven je izbio u svom sperma kao i njena maca potisak nagore, pokušavajuci da da usta u kontaktu sa njom klitoris, dok je Krista nehotice bacio unazad svoju glavu i počela da kukam kao kurac u njoj maca dnom napolje, i posle samo nekoliko teško prodore, ona je bila oko vrithing kao svoje orgazma jetted kroz nju pizda, rezultat brutalne lupanje održali jebanje Aninog velikom kitom!
Ana anketiranih situaciju, a sa oba FEMS doneo vrhunac njen pravac, ona je sada potrebno da dobije svoj pištolj isključen. Njena dva pussies nije preselio inča, jer gube opterecenja, ali sada bi bilo njen red! Poletanje njen duks otkrila veliki puni grudi uvukla u prilično običan utilitaristički grudnjak, a nakon što je unhooking sa desnu ruku, ona je takođe izašao iz flasteri koji je držao svoju odvažnost na mestu. Sada potpuno gola, ona je naglo prekinuo cutanje kada je rekao: "Vas dvojica malo kurve probudi i da se ovde, ali pre nego što to uradite, dobijate od onih odecu!" Dva FEMS polako dobija na noge i skinuli se goli, dok Ana seo i naslonio leđima na kauču i dok podizanje ruke iznad glave rekao: "Dođi ovde i od tebe, mama želi da hrani svoju malu pussies!" Gven i Krista kako sede sa obe strane Ane i odmarao glavom grudi Ane, dok je naredila ", sisa Mama, čine da se oseca dobro!" Oba FEMS je veliki bradavicu u usta i počeo da lagano medicinsku sestru na velikom lezbača, i sa i ruku oko svaka devojka, Ana dostigao dole i flicked na klitoris svakog od njih. Kao što im i sisanje postala hitna, Ana osetio da su njena dva igračke približava drugom sperma! Ona zaista voli ženske žene, oni to bili jebeno u skladu, i oni jednostavno je voleo je rečeno šta da radim! Svake noci, na primer, Gven bi doje na grudima Ane, sada je automatski stvar za nju da se popne na krevet i stavi bradavicu u usta! Je dobio to do te mere da Ana sumnjao da bi Gven idu na spavanje bez ohrabrujuce prisustva bradavice u usta, ali nazad na zadatak pri ruci, međutim, sada je vreme da se ova dva van opet i onda sperma sama . "U redu pičke, mama želi joj malo pussies da im se teško orgazama, tako da sperma za mama!" Gven i Krista i nakon saslušanja lezbača glas, nije imao izbora, nego da ima još jedan orgazam jer obojica potresla, jer je kulminiralo po drugi put u poslednjih nekoliko minuta.