13:28

Oglasi sa slikom

Barbara Voker oglasi sa slikom požurio uz stepenice Centralne Visok, bacio otvorena ulazna vrata, i nastavio direktno u kancelariju direktora. Dočekan je sa srdačno dobro jutro od gospođe Bruner, recepcije supervizora i recepcionar za direktora Bredli. "Ono što imam danas", upitao Barbara, u nadi da to nece biti još jedan matematički klase!? "Ah, da me vide," odgovorio je gospođa Bruner, kako je skeniran spisak odsutnih nastavnika: "Da, ovde je, vi pod za Met Kearni na engleskom jeziku književnost, soba 231!" "Hvala", odgovori Barbara zahvalnošcu ", barem to nije matematika!" Barbara popeo jedan stepenice na drugi sprat i našao soba 231 niz hodnik i sa desne strane. Kada je ušla u učionicu, vecina studenata je vec tu, uglavnom glodanje oko i razmenu caskanje sa drugima. Na 8:47 konačne zvono zazvonio i sve studentske su dodeljenih mesta, poslušno čekaju Barbaru da počne klase. Baš kao što je bila lansiranje u lekciju o Chaucer, vrata hale način širom otvorila i sauntered Deke Banion, kao da nije imao zaštitu u svetu!
Barbara spusti svoju lekciju plan i čekali Deke da svoje mesto, a oglasi sa slikom nakon što je u sedecem položaju, ona je pogledala sedišta grafikon da biste saznali njegovo ime, a onda upitao: "Malo problema da iz kreveta jutros Mr Banion !? " Deke, sa pogledom od ukupnog broja dosade, odgovorio je drsko, "Nav uče, nikakav problem!" Klasa tittered na odgovor Deke je i Barbara osecao obrazima pretvara crveni se na njih neprijatno mladi huligan. Ona je istupio nekoliko koraka i odgovorio: "Ti i ja cu govoriti ovo više odmah posle škole, pa čak i ne razmišljamo o ne pokazuje gore, ili glavnice Bredli ce čuti o tome!" Deke lažan zeva, ali su se složili da pada posle škole, pa Barbare vratio se u svoju lekciju i klase nastavio bez daljeg incidenata. Dan kao da proleti, i Barbara su potpuno zaboravili da Deke Banion dolazi u posle škole, a to nije bilo sve dok nije čula zakucati na vrata džemom koji se setila njihovog imenovanja. "Dođite u Deke", rekla ponudio ", i molimo Vas da sedne", dok motioning na stolu u sredini prvom redu. Deke slouched dole u ​​sedištu i pustite noge isturiti napred u glavni prikaz drskosti. Barbara je trebalo da ga opomene kada nije mogla da ne primetim veliku izbočinu u ispred svoje farmerke! "Bože moj", pomislila je, "on ima hardon a nije ni pokušavao da ga sakrije od svih nerv ovaj dečak!" "I šta si htela da me vidiš o" veoma kurac sigurni Deke rekao suaveli? Trenutno usplahiren na vidiku izazvao penis u pantalonama mladog čoveka i njegov lajav stav, Barbare nabasao na nešto da kažem. "Mačka je dobio svoj jezik, nauči", rekao je osamnaestogodišnji nezadovoljni rekao je drsko, "ili ste više zainteresovani da vide ono što je ovde", kako je potapšao ispred svoje prepone?! Šokiran Barbara zamuckivali: "Pa nisam!" "Tako je naučiti, vi verovatno nikada nisu", odgovorio je Deke prilikom smejanja licni oglasi sa slikom na nju očigledno neprijatnost! "I-ne možete da razgovarate sa mnom na taj način mladi čovek", rekla pljuvali, "Ja sam dobar umu da vam pošalje direktno u kancelariju!" "Da, da," Deke iavned, dok je stajao, "Dozvolite mi da vam pokažem šta pravi muškarac je za vas", kako je Barbara posmatrali u apsolutnom horor kao Deke Banion nastavio da raspakujte njegov pantalone i izvucite svoju erekciju!
Kada je bio slobodan svoje teksas zatvor, ustao teško ponosni, sa velikim ljubičastim glavu koja je izgledala satini glatko. Sada ubrzanje oglasi veoma bliskim, Deke je ruku i stavio ga direktno na svoje besne hardon i šapnuo joj u uvo: "Hajde dete, daju Deke malo glavom, znate vi to želite!" Barbara je glava bila predenje van kontrole, ona je želela da šamar Deke lice i ponestane vrištanje sobe, ali sa druge strane, ogroman penis oseca apsolutno živi u svom pesnice, a mogla osetiti njen Drench maca držeci na lepa kurac pol! Osecala dve snažne ruke na ramenima gura dole na kolena, i oglasi sa slikom dok nudi malo ili nimalo otpora, u roku od jedne sekunde su joj usta bila samo inča iz velike glatke glave. Naginje napred samo malo je sve to uzeo, i Barbara polako otvorila i uzeo debele član obazrivo u njenu toplu usta! "Bože moj", pomislila je, "šta ja radim, ja mogu da idem u zatvor za ovo!" Želeci da pobegne očajnički povuče Barbara još nije mogao sebi pomoci i sisao Deke je penis još teže, pokušavajuci da izazovu mladica da raznese učita brzo u usta! Kao lajav i samo siguran kakav je bio, Barbara je još siguran da je malo ili nimalo mogucnosti da kontroliše svoje ejakulacije, i pravo na belom je ispraznio svoj loptice u usta sa bujica toplom sperma koju je pohlepno proguta dole u ​​dve gulps! Čitavog života odraslih Barbari bio pravi Guzica, uvek guta sperma sa hard pricks od muškaraca u njenom životu, i Deke nije bila izuzetak, on je bio samo još jedan veliki kurac da se uvučen van! Sheepishli Barbara dobila na noge i hteo da stavi tačku na sve to gluposti kada Deke njen zabodena uza zid i zaglavio ruku gore pod haljinu i počeo milovanje vaginu kroz pamučne gacice! "Molim vas ne", rekla slabo je, ali je širi njene noge i dalje pored tako mladi pastuv je bolji ugao napada njoj maca! Ona je znala da je to neizbežno sada, ona je trebalo da se jebeno!
"Vau, kurva," začudi, "ovo je hairiest pizda sam ikada video, ja cu stvarno uživati plovin 'Ovo polje!" "Imate prljave usta, mladi čovek," Barbara uspeo da mucati, ali je njena akcija je govorio mnogo glasnije nego njenim rečima, i ona dostigla napolje i vođeni debeli komad mesa kurac na otvor njene tvat. Deke smejali nju i odgovorio: "O da, dušo, ti pravi ste uznemireni sa mnom nisi, tako uznemiren da ste stavljam kurac moj u vaš otme sve od sebe!" Barbara nije bio pripremljen za ono što se desilo sledece, jer jednom glava 18 godina je ubod jedva ušao u pičku, on napred lurched sa začarani potiskom da skoro naterali da izađu! To je bio mešavina bola i zadovoljstva zamagljene zajedno da je njen vodeci oglase sa slikom na seksualne visine ona nikada nije dostigla pre! Deke osetio da kurva učitelj bio zaljubljen njegov penis, tako da je zaglavio svoje muške hrskavica još teže i brže u svoju rastopljeni ljubav kutije dok su obojica bili na ivici zaslepljujuce orgazme. Barbara je delirijumu sa požudom, a umotan nogama oko struka Deke pokušava da natera svoje ubosti u još dalje! Bilo je nešto u vezi jebeni ženi koja je bila zaista u njega, i to kuja je u njega u piku! Ženski orgazam je komplikovan stvar, ali kada dođe vreme da pusti izgubiti, prva stvar koja se obično dešava je teško kontrakcije vaginalni zidovi oko teško pumpanje penisa. Ovaj slučaj nije drugačije, i Barbara je maca grčevima teško i zahvatila Deke je kurac za sve što je vredelo, što, naravno, signalizirala svoju odvažnost da puca sa opterecenjem teško, brz i duboko u toplu pičku ženki! Barbara ispusti glasan jauk dugi i Deke speved iz niz oglasi oluka ekpletives kao njegov orgazam samo vremenski savršeno sa njene.

18:06

Gole devojke

"Dođi 'vamo, dušo," Vic je naredio gole devojke, kako je lolled na krevetu sa nogama ovde Raširene levdli, i njene vagine zjapece i kaplje sa maca sok, kako ja kao svoju novu spavacu sobu! "?" Stvarno ", Alison pitao tiho, "Da li želiš da živi sa vama!? "Šta koji kurac ne ja mislim da sam govorio, ja glupi pizda, a sada se ovde i lizati me očistiti", rekao je Vik u ozlojeđeni glas! "Da, gospođo", odgovorio je Alison brzo, jer je smanjena njena topla usta izbuljene Vic gola maca! Bacanje glavu unazad i malo sveobuhvatnog leđa, Vik gurnuo joj pubis teško u usta insistiraju Alison i mislio kako se srece je bila da pronađe takav prilično malo lapper pizda! Alison sa druge strane, je i sama bila slike golih devojaka utapanja u njene prvi pravi seksualnog iskustva, i ljubavi svake sekunde od toga, kao i svi odjednom, Vik moaned dugo tvrda, a Alison znala da je njen dom bio dostižu vrhunac u usta, ono osecaj! ! Dok je Vik je dahcuci kao pas više zagreva, Alison joj je sada lupanje maca mali malo poljupcima po celom isturenim usne! "Mmmmmmm, to je dobra devojka", Vic uzdahnu, "Da li zaista znate kako da brine o maca mama, i pravilo broj jedan je, mama maca je uvek na prvom, dobio je!" Podizanje oči da ispuni pogled njenog doma, Alison ljubavlju odgovorio: "Uvek ce biti moj zadovoljstvo, gospođo!"
Sada kada Vic maca je potpuno zadovoljene, ona sede, osvetljena Marlboro, i rekao: "Dobro, sada kada smo se pobrinuli za mene, marš iz tih odece tako da mogu da vidim šta ja gole devojke da hidin" pod postoji! "! Sa njom srce silan, Alison se polako počeo polako uklanjanjem odecu jedan komad u jednom trenutku, dok je dole bio je da joj grudnjak i gacice! Kada je imao devetnaest, Alison je apsolutno zapanjujuce izgradi, na 5'6 "visok, 120 kg, lepo lice uokvireno ramena dužine kose plavuša, 36-24-36 merenja, i grudnjak šolju C!!" Moj Bože, moj ", rekao je Vik tiho," moja mala pizda lapper ima telo izgrađena za jebeni! "" Hvala vam ", Alison je odgovorio:" Drago mi je što vam se dopada! "" Da li ste ikada bili sjeban ranije ", Vic pitao?! "Ne, nikada", odgovorio je Alison brzo, "Mrzim to da kažem, ali sam još uvek nevin!", "Lose grudnjak i gacice, kurva," Vic je naredio, a Alison brzo ispunjeni! " Dođi ovamo ", Vic je rekao:" Želim da osetite da pičku devica za sebe! "O", Alison gasped, kao Vik grubo gurali prst u vaginu, ali "oh," bio je pracen niskim jauk koji su Vik smejem! "Dakle, devica pizda erotika Mi Bitch je voli da se prsta, zar ne", pitao Vic retorički: "Pa kako misliš da bi to oseca u vezi sa dobijanjem stvarno jebeno!?" "Stvarno zajebano", Alison panted, "kako bi to uradite, ne morate penisa?"
"Hahahahaha," Vic nasmejao levdli ", to nije baš istina, da li želiš da ti kažem o mom penis?" Vic je nastavio da zadirkuje Alison je maca sa svojim prstom, ali bez obzira na to koliko je pokušala, nije mogla da dobije Vik na dodir njen klitoris, koji je do sada bio lupanje kao palac samo udaren od strane čekic! Davanje Alison je maca nasilnog zaokret, Vic pitao ponovo: "Ja sam pitao da li želite da znate o mom kurac!" "Oh, Bože, bilo šta, ali molim vas Touch Me", Alison zamoli! "" Zašto draga, ja sam ti dodiruje ", Vic odgovorio slatko", šta drugo mogu da uradim? "" Da li moj klitoris, "Allison hissed, "molim vas, mi je slike golih devojaka potrebno toliko!" "Oh, klitoris", rekao je Vik, Izigravanje gole devojke poznavanje najvažnijih polni organ u ženskom telu ", i gde bi to bilo, kurva!"? " znate gde je ", Alison panted," Ja sam upravo završio sisa tvoje! "" Mmmmmmm, to je tačno, da li ste ", Vic rekao je ozbiljno" bi to bilo ", jer je od brušenog prstima preko špica od podignuti mali organa? "Ohhhhhhhhhhhh, bog, da li to opet", Alison zamoli! "Šta, rade ono što opet," Vik pitao nevino?! "Ti si tako znači za mene", Alison moaned, "zašto nece da mi radi!?" Vic zakikota na nevolju mladu devojku, i samo da zadirkuju svog malo više, ona je ponovo flicked je prstima preko engorged klitoris Alison je "Oh, da," Alison je molio, "da. da opet, ne opet! "Ali, umesto da to rade ponovo, Vik grubo povukao prste iz kaplje maca Alison i gledao kao devojčica uzdahnu i pokušao da sebi dodir! šamaranje Alison prste dalje od svog maca, vic je rekao: "Nemoj da ikada dodir osim da kažem da se, dobio je?" veoma potresena Alison može samo klimati glavom glavu da, kako je stajala pored kreveta sa njom noge tresle!
"Želim da mi učiniš uslugu", rekao je Vik! "U-šta je to", Alison zamuckivali!? "Vidite da je komoda tamo uza zid", pitao Vic?! "I-da", Alison je odgovorio: "ja to vidim!" "Dobro", Vic je nastavio: "Želim da prelaze na komoda i otvorite srednje fioke, on ima!" Alison je klimnuo glavom glavu i lagano je njen način da se drugoj strani prostorije, gde je otvorio fioku i čekali dalja uputstva! "U redu, kučka, vidi roze peškir, ispod njega je igračka moj, donose mi ga, sada," Vik zatražio oštro! Alison povukli peškir, i mnogo joj izgovori iznenađenje je ogroman crni gumeni penis neku vrstu pojasa prikaceno na nju! "Šta koji kurac vas treba toliko dugo", Vic vikao, "Bring It ovde, upravo sada!" Alison gole devojke obazrivo uzeo crni batinama i sprovodi ga krotko nazad Vic! "Kao da je," Vik pitao?! "Ja-I've nikada nije video ništa slično u svom životu", Alison zamuckivali! "Nisam jebeni pitati vas da li ste privatne slike devojaka ikada videli jedan", Vic pljuvali "Ja sam vas pitao da li ste se dopalo?" "Žao mi je," Alison izvinio, "Ja ne znam da li se to ili ne! Vik nasmejao oštro i rekao:" Pa bolje se sviđa, cuz ceš dobiti zajebano je to najmanje jednom dan! "Alison je glava bila predenje van kontrole Bila je neverovatno pali na ovom faul mouthed žena, ali! to, ona nije znala o dopuštajuci sebi se zajebano je to ogroman crni gumeni penis, moj bože, bila je još uvek devica! "Ti si izgleda malo zeleno oko škrge, med," Vik kaže: "želite da pokrenete odavde i pobegnu?!" Alison gulped teško, gledao crno razarač, a zatim je ponovo izgledala na Vic nadima se maca i odgovorio: "Ne, ja želim da ostanem!" "To je bila tvoja poslednja šansa", Vik je rekao dok je stajao, "Pomozi mi da ovu stvar na, cuz sada ti ceš da jebeni svog života! "!
Alison je vide samo slike ljudi sa erekcijom, ali ono što je bila svedok stoji pred njom je bio van razuzdanim! Tu je stajao Vic, tanak beli žena sa masivnim crno erekcije viri iz njenog bedra, bilo je zastrašujuce i uzbudljivo sve u isto vreme! "Suck it," Vic je naredio: "sisa glavu mog penis i da ga lepo i mokro!" Alison ponovo pao na kolena i pustite šef ogromne penisa slajd u usta! Iako to nije bio pravi, Alison je maca počela da Drench sebi, dok je njen mali klitoris počela da erotika grlu dok je pero debeli crni oružje! "Sveti puši", mislila je u sebi, "pet minuta pre sam bila uplašena na smrt o tome, sada ne mogu da dočekam da ga ima u meni!" Vic je zgrabio šaku kose Alison i izdvajali joj na noge, gde je na poljubila mladih plavuša duboko i šapnuo joj u uvo: "Ti mene uključite kao nijedna druga kurva sam ikada bio sa, i sada cu Jebi se i da vas moj lični kurva! " Nakon guranje Alison unazad na krevet, Vik polako sama smanjena na vrhu dosta plavuša, i naredio joj: "U redu, kučka, to klizanje u sebe!" Sa vrlo nesigurnog ruku, Alison je skliznula dole između njih i pažljivo vođeni debeli crni hardon pravo na usne njene maca i molio: "Ja sam devica, molimo vas da se nežni!" "Nežna" Vic pitao, i sa mocnim guraju ona vozio deset inča komad gume sve do odbrane pizda Alison je! "Oveeeeeeeee", Alison vrištala, "to boli, O, Bože to boli!" Ali, nakon saslušanja joj malo kučka moli za milost, Vik bacio njeno dupe na više drajv i udario dalje na nju kao van kontrole džek čekic! Alison je nastavio da cviljenje, ali ona je postala više navikli na brutalnom okupatora čudno počelo da se dešava, bol je sada pomešana sa čist čisto zadovoljstvo! Vrithing oko pod težine Vic, Alison počeo tajming Vic prodore da bi mogla da ih ispuni glavu! I dalje želiš da se povuku, "Vik pitao!" N-ne ", Alison uzdahnu," jebi me jače! "" To je ono što sam želeo da čujem, "Vic intonirana, dok je pokušavao da guraju gusta crna ubosti sve do drooling prorez slike golih devojaka Alison je, "Ja želim da sperma, kurvo!?" "Ja sam Cumming," Alison vrištao ", kako joj glavu eksplodirala u kaleidoskop gole devojke zvezda pucnjave raketa, dok je njen maca su uzalud pokušavali da stisak debeo okupatora kao što je vozio preko vrhunac litice!

22:16

Porno filmovi

Sandi i Lori šetnja u porno filmovima prestižnom rublje skladište na njihovim pauze za ručak jedan dan. Oni ležerno skeniranje stalke dok ne špijun seksi, vidi kroz crveno čipke Teddi. Oni Flip novčic da vide ko ce ga probate. Lori pobeda žreba i osmeh jedni na druge jer su pratnju u svlačionicu je stari matrona tipa dama koja ih oči sumnjivo. Stara BAT pornici otključava vrata i ostavlja prostor, ali zadržava osvrcuci da vidi šta se dešava. Dok Sandi gleda oko malo, Lori staje u male svlačionicu i Edo Maajka iz njene odece. Ona se divi njen lik u ogledalu pre nego što pokušate na Tedi tada konačno staje na. Glatka crvena broj naglašava njene bronzane kože, zagrljaj joj krive i budi njen čula. Pokretanje rukama preko njenih butina visoke čarape jebacina, ona je ponovo korake u njene crne stelletos da biste dobili pun efekat. Njen odraz njenog uzbuđenja dok je okrece sporo pa joj Ruke se krecu gore preko njene kukove porno filmovi da joj grudi. Njena bradavice se teško i praktično skaču kroz tanak materijal kao njeno uzbuđenje povecava. Ona hvata njeno puno grudi i trlja preko njih da se senzacije teče još tada oseca trunke želje flip u nju i njenu ruku ide dole da joj lupanje klitoris. Dok je njen klitoris trlja preko čipke, ona primeti Tedi kvašenje. Posle nekoliko minuta, Lori peeks se da Sandi Cenov da dođe pogledati. Dok sama sišli, Lori je bio potpuno svestan da je ona takođe bila buđenje starac u zadnjoj sobi gledao njom na njegovom privatnom ekranu. On uživa pokazuju i dok postoji prekid u akciju, on zauzima svoje hard penis iz svog pantalone i počinje milujuci. On može reci da ce to biti poseban dan i sex drži posmatra. On voli svoj posao u prodavnici donjeg veša, jer on moze da vidi žene dobijaju neobrezane svakodnevno, ali to je bonus - obično ne silazi to da radim! Dok se čeka Lori, Sandi odlučuje da pokuša na crno Tedi i baš kao što ona dobija na, čuje Lori poziv za nju. Ona ulazi u Lori sobe a njene oči svetli u prizor pred njom. "Izgledaš Hot, Lori!" Lori ceri i kaže: "Ja znam Samo pogledajte kako se vlažnim ova stvar je!". Lori stavlja nogu na stolicu, tako Sandi mogu da vide vlažnost koja je okupila. Lori se oseca drugi izbijaju iz vlažnost na prizor Sandi sa crnom čipkom podvlačeci neverovatno joj krive. Lori poseže i lagano teče njen prst uz čipku pokriva vrhu dojke je Sandi. Ovo privlači pažnju starca i on je brzo ispostavi svetla i zaključava vrata zatim se vrati u svoju stolicu da gledaju ove dve lepotice. Osvetljenje nije sve taj veliki u maloj prostoriji tako Sandi savija na dole da se izbliza. Lori je miris njen puni, a ona je uzbuđen njega. Ona počiva ruku na butinu Lori, onda radi prstima preko natopljena materijal da se osecaju za sebe kako vlažno što stvarno jeste. Čuje Lori uzdah i oseca se pritisak Lori protiv bizarni porno filmovi nje prste. Sandi gleda da se suoči sa Lori i oni zaključali očima, dajuci jedni drugima znajuci izgled koji su došli suviše daleko da se zaustavi sada - tihi dogovor da su oboje zadovoljni ovim. Sandi vuče Lori noga van stolicu i vodiči joj kukove da sedne. Sandi ruke krecu od Lori je kukova, niz nogu. Sandi otvara Lori noge i krece se između njih, unsnapping prepone od Teddi u procesu. Soba je toliko pornici mala Lori stavlja nogama na ogledalu nesvesno dajuci starac punoj veličini. Sandi vodi ruke duž unutrašnjosti butina svilenkaste Lori i vuče Teddi da bi otkrila meke obrijanim pičku. Dodiruje svoje klitoris, slanje talasi zadovoljstva kroz Lori. Sandi oseca sama postane mokar sa iščekivanjem. Više vlažnost traje od Lori i Sandi vodi njen prst u sok i liže ga, čineci svoje maca moliti za pažnju pornjave. Ona dostiže ispod nje i unsnaps Teddi što se sada grli svog vlažnim maca tako da ona može skliznuti njen prst unutra dok Lori je stiskanje njene sise, Sandi tiho teče svojim jezikom preko maca Lori je, flicking njen klitoris i počinje lizanje gore sokova koji su lije iz nje maca. Lori izdanja meke jauk zadovoljstva, i uleti pravo Sandi glavu dublje jebanje u njenu pičku. Sandi je srecan obavezati i jezici njena grozničavo da biste dobili više od slatkog sperma. Svoje maca je toliko toplo da je ona počinje lupa divlje prstima dok ona oseca vlažnost pocureti. Ona više ne može čekati i vuče Lori van stolicu na svoje mesto. Lori je više nego spreman da se neki jebanje sperma za sebe i brzo se širi Sandie je maca da joj jezik unutra. Lori gura Sandi noge do preko glave dajuci joj puni pristup preslatko pičku ona žudi. Sandi skuirms dok Lori stazama porno filmovi svojim jezikom preko njenih klitoris, a onda zariva u njenu pičku. Lori staje prste u kaplje Sandi je, topla kutija čineci je vriska. Stari matrona slavine na vrata da vidi da li je sve u redu. Oni žamor da su oni u redu i da ce biti u minutu. Sandi fotografije prepone i prilagođava Teddi, peeks se da vidim da li matrona zauzet, onda klizi nazad u sex svoju sobu da se obučem. Lori haljine i da ispune u registar i odluče oni moraju imati te teddies! Stara dama im daje čudan izgled kao miris Drift se iz materijala, ali ona je suviše pravilno da postavljaju pitanja. Stari momak posrce iz leđa sobu i namigne njih. Oni samo osmeh jedni na pornicima druge i izaci. Vrati na posao idu!

19:58

Druzenje

Džek je bio druzenje očajan! On je do svog poslednjeg C-note, a bez pravog posla izgleda, on je počeo da se osecaj da on nije bio dugo na njegov stan i da ce uskoro biti na ulicu. Svaki dan je išao u biblioteku i sipa preko mali oglasi traže posao, ali je sve više očigledno da je verovatno ce morati da se ropski posao uslugu u restoran brze hrane. "Hristos", pomisli u sebi: "Evo je nedavno Fakultet, i uspeo da pronađe posao u svojoj izabranom polju!" Kako je nastavio da skenira žele oglase, njegovo oko iznenada uhvacen i intrigantan gleda oglas u "zabavu želi", listinga. Pisalo je: "Potreban:! Dobro građen mladice da obavlja za ženski jelen strana visoku platu, stalan posao Poziv Džil na 555-1313 od 8 do 4". Ključni izraz je "visoku platu", a Džek bi sigurno koristi malo toga! On je upisao broj na komad papira ogrebotina i otišao da pronađe telefon placajte! Broj zazvonio najmanje pet puta dok nije odgovorio žena sa dubokim Huski seksi glas. Džek ima pravo dole do njega, pa je termin za kasnije tog popodneva u kancelariji Džil Hedli u Murchison Izgradnja centru grada.

Spoljni kancelarija bila nerotkinja, osim za AA malo ravnih leđa druzenje sa zenama stolice i dve godine stare sportske vesti i časopisa da prođe vreme. Bilo je znak na stolu da je rekao: "Prsten zvono za servis", tako da je Džek poked nekoliko puta, a kasnije nekoliko minuta dama od oko četrdeset pet ili tako došla preko vrata do zadnjeg dela i proširene njenu ruku i rekao: "Morate biti Džek, ja sam Džil, hajde i pratite me nazad u moju kancelariju!" Kao spartansko kao spoljni kancelarija je, Džil Hedli je privatna kancelarija je bila upravo suprotno, sa pliš tepih, lepe nameštaj, lak posao sofi uz zid, i skupo u potrazi slike visi ukusno na dva od četiri zida. Motioning rukom rekla je: "Molim vas sedite, a ja cu ti reci sve o tome." Džek se skrasi u dubokoj udobnu stolicu preko puta Džil je sto i čekala da počne. Nakon što gutljaj kafe, počela je, "Kao što sam siguran da okupili iz oglasa, Džek, moja firma organizuje zabavu za žene muvanje devojaka klijentima u, kako da kažem ovo, dobro, zrelija vene, ja sam drago da vidim da gledate da bude u vrhu odličnoj fizičkoj kondiciji, jer naši mladi ljudi moraju da skinu odecu i stavi na pokazati za žene u svojim skupovima! " "Da li ste i dalje zainteresovani", upitala je? Džek je znao od načina oglas je formulisan da je to verovatno uključeni ovako nešto, tako da je odmahnuo glavom i zamolio da Džil Hedli za nastavak. "Pa", rekla intonirana ", dobijamo pozive za batchelorette stranaka, poslovnih sastanaka, rođendana, i sastanu i desetak da bi egzotična plesačica zabavljaju u, mi naplacujemo skup naknadu od bilo gde od $ 500 na gore, u zavisnosti od toga kako se igrači šaljemo napolje, a od toga, dobijate 200 $ garantovano! " "U vecini slučajeva, možete pokupiti koliko $ 200 dolara u savete od žene na stranama itd proseku noci obično možete pokupiti bilo gde od $ 200 do $ 500, nije loše za tri radna sata!" "Ako odlučite da izaberu jedan od dame kuce, vi ste sami, mi to obeshrabri, ali nemamo pravilo protiv toga, to je potpuno na vama!" "Na kraju, obično možete da očekujete da rade dva do tri nastupa nedeljno", rekla ukratko, "tako da imate priliku da neke zaista dobre pare!" "Ipak zainteresovani", pitala je?! "Kada počnem", rekao je brzo odgovorio?! "Dobro", kaže ona sa entuzijazmom je odgovorio: "Hajde da se na posao!"

Džil gurali gomilu obrazaca za njega da popunite, i proveo je narednih pola druzenje sata završetka njih. Kada je završio, ona pogled na njih brzo i onda rekao: "U redu, Džek, oni izgledaju u redu, dobro, sad onda moram da proverite na još jednu stvar, vi cete morati da mi pokažeš svoje telo, ja sam da budete sigurni da ste porediti fizički! " "Ovde", upitao Džek radije krotko? "To je kao dobro mesto kao i bilo", Džil pucao nazad ", možda kao i navici na to, jer od sada cete biti skidanje pred mnogo više od jedne žene!" Džek je klimnuo glavom u dogovoru i ustao i uklonio sve njegove odece, pokazujuci sebe u potpunosti da se starija žena. Sa praktikovao oka, Džil hodao oko njega, proveravajuci svaku kvadratnom inču od njega, devojke za druzenje pazeci da je sve baš kako treba! Džil Hedli nije bio neprivlačan dama, i mnogo toga da Džek je nelagodnost, njegov penis počeo da nekontrolisano koče pod njenom stabilnom pogled! "Žao mi je, gospođo", rekao je zamuckivali ", ali ne mogu pomoci!" Džil samo se zakikota i dostigao napolje i uzeo svog člana u njena nežna ruku i počela nežno ga trzanje, uzrokujuci noge rastu slabe i gumene! "Morate da se naviknete na to", rekao je Džil tiho, "u narednih nekoliko dana mnogo žena ce biti dodirivanje odvažnost, kao i na više nego jednom cete više nego verovatno puca gomila sperma! " Džek klimnuo glavom dumbli, znoj sada izbijanja na njegovom čelu, dok Džil nagnuo preko i šapnuo tiho u uho: "Da li želiš da ti sisa van, mislim da je to potrebno?!" Kroz suve usne Džek odgovorio neravnomerno, "Oh, molim te, da, sisanje mi van!" Džil seo na ivicu kauča i povukao uspravno kurac da joj toplo usta i pustite da ubacite, milujuci velikom glavom sa svojim glatkim jezikom. Džek groaned kao Džil znalački koristi svojim jezikom i usnama na njegovu sada naprezanja član, dok gotovo bez upozorenja, vrecu orah zategnuti gore, slanje vruce bujica sperme u usta gladnih Guzica "Ona pio! Dole svake poslednje kapi, a ne dopuštajuci čak ni kap skliznuti daleko od pohlepnih usta!
Džil brzo ustao i odmah ukloni svoju odecu, izlaganje tela dok ne tanke i gipka, bila je dovoljno i pun, žensko telo koje molio da se koristi od strane snažan čovek! Veliki grudi druzenje kao ona preselila, njena vec uspravno bradavice moli da se usisava od gladnih usta! Blagi rumena na njen stomak nije učinila ništa da uzme od nje preko napajanja ženske privlačnost, i njena široka puni dupe i neverovatno dlakave pizda samo okrenuo Džek još više! Džil zaobljen leđa, isturenom grudi prema njemu kao otvoren poziv da učestvujemo u njenom višnje veličine bradavice! Džek praktično golub na njih, njihovo slanje i gimnastika nazad na kauču u mešavini letenja noge, ruke, i ogromne grudi! Džil je sada teško dahcuci i njena pizda bila curi kao stara dotrajala česma, ona je definitivno okrenuo na mak i bila je preko potreban muvanje devojaka dobar jebeni teško! Ona širi njene noge široko i molio: "Nemoj mene, Džek, jedan ili drugi način, usta ili penis, ali samo mi to!" Džek je Pecker je sada teško kao komad plave čelika, ali je stavio van kurac i pao usta na njeno krzneni humka i neka svoj jezik, sonda njene mokre pukotine. "O, Bože", rekla glasno moaned ", jedete ga za mene, ne mama klitoris za nju!" Džek ne treba da bude ponovo pitao, i njegov jezik motornog nad teško nub Džil sve dok je ona bila convulsing u ogroman orgazam i poplave usta galon pizda sok! Pre nego što je imao priliku da uhvati njen dah, Džek je dobio na kolena i postrojili njegov natečeni štap sa njom zjapi kose pita, a u jednom teško potisak zakopani duboko u njoj toplo vlažno kurac rupu! Ovaj put, ona je vrištala napolje, u stanju da sama kontrole pod začarani napad koji Džek je kurac bio nanošenje na njenom bespomocno pizda! Džil bacila nogama oko leđa Džeku, zaključavanje ga na svoje mesto, a zatim ga moli kao kurva joj kurac teže! Džek je bio blizak ide preko ivice, ali on se nasmešio sebi misleci da Džil je baš kao i svaka druga žena, uveren i siguran u sebe dok je ona bila uzimajuci jeben, onda je ona kao i svaka druga mala kučka da siđe štuka, prosjak je potrebno seksualnog olakšanja ko bi rekao ili ništa da se to ostvari! Samo pre nego što je eksplodirala svoj orah, Džek pogledao lice Džil i mogao da vidi da je rob želju za seksom! Po drugi put u petnaest minuta, Džek je pražnjenje njegova sperma u svoje buducim druzenje sa devojkama poslodavcem, kao i ljubav svaki drugi od toga!

01:51

Sms dopisivanje sa devojkama

"Da li ste sigurni da želite sms dopisivanje sa devojkama da odete", Džef pitao Geil, "čujem da dobije prilično divlje, a vi nikada niste sasvim sigurni koliko stvari da idem!" Gail uzeo gutljaj njene sode, nasloni leđa u svojoj stolici, i odgovori: "Oh, hajde, koliko su cudne bi moglo da bude, ona treba da bude zabavno, ja sam igru ako ste!" Džef je zurio dole u ​​lepe mlade advokat, a sve vreme misli da je to samo bila njihova druga datum i noc na terenu u okviru kluba seks možda nece biti baš prava stvar! "Pa", rekla je ona, "to je da ili ne?" "Uh, naravno, Gejl", on je odgovorio "Da, mi cemo zgrabi pice i nakon posla i onda, dobro, znate, mi cemo ga učiniti!" "Dobro", ona je odgovorila, "sada se Outa ovde, imam gomilu posla i ako si pametan", rekla zlo je, "dobicete dešava tvoje!"
"Mmmm, dobra pica," Gejl ponudio dok je penjanje na novom automobilu Džef je, "tako, gde je ovo mesto čudo uzimate me!" "To dole je od pristaništa", odgovorio je on, dok vuče prelazi u saobracaju, "unutar starog napusti skladište, menjaju mesto s vremena na vreme u slučaju da policija previše sumnjivo!" "Zvuči uzbudljivije iz minuta u minut", rekla ismevački odgovorila: "Nadam se da živi do svoje naplate!" "Gejl", reče on tiho, "Da li ste sigurni da želite da prođe kroz sa ovim, čuo sam ga dobija prilično grubo tamo, i dobro, ja ne želim ništa da se desi da vam!" "Zašto Džefri", rekla je u rugajuci ton, "ako ne znate bolje, ja bih da ste bili zabrinuti zbog mene!" "U redu", rekao je odgovorio: "Nemojte reci da sms dopisivanje sa devojkama vas nisam upozorio", a oni su ostali putovanje u tišini!
Džef okrenuo na Port St i rekao Geil, "Mi smo u potrazi za broj 318, vidi tako nešto na bilo kojoj od tih zgrada!?" "Uh, to je toliko tamne da jedva mogu da vide, sačekajte minut, da je jedan rekao 511, to je dobra dva bloka više", ona je odgovorila, "to je tamo gore, mogu da vidim neke automobile parkirana pod tim ulična lampa!" Džef naci mesto oko pola bloka iz kluba i njih dvojica išli ruku pod ruku ostatak puta! Bilo je izbacivač stoji ispred vrata sa blicem, provera ličnih karata, i vide i kako Džef i Gejl su u kasnim dvadesetim godinama, on je samo klimnuo glavom glavu i neka prođe! Jednom unutra, sms dopisivanje sa devojkama bilo je improvizovanim karta štand postavili, i znak preko vrha na kojoj je pisalo: "Muškarci $ 100.00-$ 150.00 Parovi-neudate žene free"! "Vau", Gejl je rekao, "nije jeftin, ja cu ga podeliti sa vama, nisam znao da je ovoliko!" "Zaboravi", odgovorio je: "idemo unutra!"
Bilo je portabl šipka komplet sa tri barmenima, tako Gejl zgrabila par piva i rekao: "Moj tretiraju!" Džef smejali joj malo šale, uzeo mu pivo, i vodio Gejl prema gomili ljudi na drugom kraju velikog magacinskog prostora! Na malo izdignuta fazi su tri žene, svi goli i u proces izrade ljubavi jedni prema drugima! Džef pogledao okolo u polu tami, i bio iznenađen da vidim da je skoro polovina gledalaca bile su žene, on je zaista očekuje da bude gotovo sve muškarci! Gail ga poked u rebra i ponudio: "Oni stvarno nemaju srca u njemu, nadam se to nije glavni događaj!" "Uh, ne", Džef je odgovorio: "glavni događaj kako je nazivate, ide oko pola sata!" Za narednih dvadeset minuta ili tako, njih dvoje gledali devojke na sceni i lutao veliki sobi, samo ljudi gledaju, odnosno do tri žene su završeni i čoveka na godišnjem nivou sistema je najavio da je ova funkcija privlačnost je bila oko da počne!
Sve odjednom udaljene bubanj tukli moglo se čuti, da je izgledalo da se sve glasnije i glasnije od drugog, i reflektor je na koji je usmerena na zavesu na zadnjem delu bine! Kao bubnjevi rastao glasnije, zavese otvorila i dva potpuno gola muškaraca, sa savršenom gradi, pola vukao a pola vrši mlada gola žena na scenu! "Isus", rekao je Gejl iznad dinara za bubnjevima, "da li mislite da ona zaista želi da se to uradi, ili je to sve delo?!" Džef samo slegao ramenima i odgovorio: "Mislim da je to delo, dopisivanja ali ko zna za sigurno, da samo gledaju i vidimo!" Dvojica konačno dobio ženu na sredini pozornice, gde je vezan svako od ruke do bara koji je bio oko šest metara od poda, ostavljajuci joj ne sasvim visi, ali generalno u veoma neugodno poziciju! Ljudi napustio scenu, nestaje nazad iza zavese, a bubanj tukli rasla sve glasnije i sms dopisivanje sa devojkama glasnije! Devojka vrithed oko, kao da ona zaista su pokušavali da pobegnu, ali je beskorisno, bila je vezana za bar sa kožom trake, tako da više ona borila, čvršce su dobili! Sada svetla počela da treperi i isključuje, a zajedno sa glasnim ritmičkim bubanj tukli, Džef razmišljao o tome kako rulja mentalitet mogao da preuzme u jednom trenutku kao što je ovaj, mogli biti bukvalno preplavio zajedno sa njim! Sada zvuk bubnja je tako nego glasno, da je uho cepanje! Devojka je sada očajnički pokušava da se oslobodi, a svako toliko često kada bi pogled preko ramena na zavesu, proveravajuci da li neko dopisivanje sa devojkama drugi dolazi! Gail hteo da pitam još jedno pitanje, kada glasno urlanje iz gomile izbio niotkuda! "Zašto su navijali", rekla je vikao na Džef?! Bez odgovaranja, Džef ukazao na faza, koja sada ima još jedan lik na njega! Ispred prestravljena žena, bio je crni čovek oko dvadeset i tri ili tako nešto, noseci dugu haljinu, jarkih boja, skoro kao nešto iz jedne od afričkih plemena! Publika je bila vrišti i urla kako je on hodao krug oko zarobljenika žena, dok je jednom u neko vreme uzimajuci rukama i trljanje njene gole grudi ili dupe!
On je zaokružio svoju još nekoliko puta, pre nego što je direktno zaustavljanje ispred nje, pretvarajuci da se suoči sa gomile, a posle gledajuci se u njih najmanje minut, lepljenje ruke uspravno u vazduh, što je dovelo bubanj tukli do hitno zaustavi! Krune odmah ucutala, i niotkuda, dva veoma lepa gola žene se pojavio na njegovoj strani i čekali njegov signala! On je polako sporiji je ispruženim rukama, i sa pogledom na žene, oni su skinuli mu ogrtač, pod kojim je bio potpuno nag, i izlaganje onoga što mora da je bio jedan od najvecih slavine na svetu! Oooooo i ahhhhh "širi po prostoriji, kao mladi pastuv prikazao svoju neverovatnu kurac za sve da vide! "Isus", Gejl šapnu: "kolika mislite da je?" "Ne znam", odgovorio je Džef ", ali on nije ni težak ipak, i on Mora biti dug najmanje četrnaest ili petnaest centimetara!" "Ako ju jebe on ce je ubiti," Gejl odgovorio: "Nadam se da znaju šta njihova pakao radi, cuz to bi moglo biti veoma opasno!"
Bubnjevi ponovo počela da grmljavina u leđa terenu, a publika je počela da pevaju, "Jebi svoju", "Jebi svoju"! Mladi gigant pusti svoje kukove prevlast u ritmu, i neverovatno, njegov kurac pod uticajem napred i nazad, dok je zadržavanje savršeno vreme da se pobedi! Njišu kretanje imao nekog sms dopisivanje sa devojkama uticaja na njega, jer je njegova odvažnost je polako počela da se učvrste kao krunu je orahe! Dve gole žene su sada rade ruku po celom suva teško telo, dok u isto vreme pritiskom na svoje velike grudi u leđa i grudi! To je bio sve veci u drugoj, a neverovatno displej, jedna od žena dobila dole na kolena i uze glavu u usta i sisao ga nežno, dok su druge žene ponudila grudima da mladi čovek, koji sa nestrpljenjem je Naslonio preko i počeo sisa zrele teško bradavice! To je trajalo još desetak minuta, sve dok opet, on je podigao ruke visoko, tuče bubanj prestala, a dve žene izdvajali daleko od njega, ostavljajuci ga u punoj erekciji i spremna da ide, a onda polako okrenuo i usmerena sve svoje pažnju na devojku visi bespomocno iz bara!
"Ovo je nestvarno", rekao je Gejl sa jeza: "Ja ne mogu ni da zamislite kako je ta stvar u meni!" Džef je razmišljanje o tome previše, dok je gledao po sobi dok odmerava lica žena u masi, i koliko od njih su staklastog očiju izgleda za njih! U međuvremenu, ponovo na sceni, dva gola asistenta imali jedni zgrabio jednu od gležnjevima zarobljenika žene i povukao noge daleko, ostavljajuci njenu vaginu otvorena i spremna za brutalni napad koji je sigurno da prati! Opet, bubnjar počeo, i opet polako je podigao u krešendo kao istupio između nje otvorena butina i trljao glavu svog čudovišta uspravno gore i dole dužina njene obrijane maca! Kao prestravljen jer je bila, i zaista izgledao kao da je bila uplašena, njena maca nije izgledalo na svim uplašeni, jer je drooling maca sok širom glavu uspravno Ioung Buck-a! Gomila je sada u skoro i apsolutnom ludila kao što su vikali za njega da guraju svoju odvažnost u svoju drhtavim žrtvu! Voleo je vide strah u očima, ali ono što on stvarno želeo, bio je za nju da prevaziđe svoju terora i moliti ga da joj kurac još više je bolje presude, tako, nastavio je trljati glavu kurac gore i dole joj prorez, uzimajuci u nege kako bi bili sigurni da je njen klitoris je nasilno trljao na vrhu svake moždanog udara!
Do sada Gejl je naslonjen Džef, dok se bori da ostane na nogama, i Džef ponovo anketiranih sobu, i mnogo toga da mu potpuno iznenađenje, bilo je žena širom mesto sisa svojih muških partnera slavine sa napustimo ili besramno masturbiraju dok gledate ogromne Penis zadirkivanja klitoris mladih djevojčura se na sceni! "Da li si u redu", upitao je: "Ja mogu da vam pomognu da li želiš da!" "I jeste, molimo Vas", ona panted, "samo do pod moju haljinu i da mi klitoris za mene, ja ne mogu da verujem da sam ovo uključen!" Džef je prst odmah naci Gejl je uspravno nub, i dok je sagged protiv njega, on je flicked iznova i iznova, kako je visio na njemu za drage život! "Bog je bio mokar", pomisli u sebi: "To je skoro kao masovne histerije koja je preuzela žene, oni su tajno su se stavlja na sceni i da da veliki penis krše svoje genitalije! Sve odjednom postoji bio krik iz na sceni, mlada žena je bila izjasnio, ne bi da moli za njega da ga stavite u nju, bes u njoj maca je brisanje svih njenih strahova, ona zaista bila njegova sada! Nekoliko delirijuma žene pokušavaju da se penje na binu, ali opet, niotkuda, bezbednosnim osobljem ih potisnuti dole u ​​masu zavija, dok je sms dopisivanje sa devojkama mladi gigant, polako prodire u pičku sada brbljiv zarobljene! "O, Bože", Gejl moaned, "S-ona je jebeno moli za njega, pogled na nju, on ima najmanje deset centimetara penis u nju i ona ide jebeni ludo!" Sada, po sobi, bilo je parova svuda, jebeni otvoreno i ne brinu sova koji ih je gledao, kao žena su do sada prošli ste mogli da ih jebeno na uglu Holivuda i lozu i ne bi znao razliku! Gore na bini Džef! mogao da vidi da mladic nije bio ce zaista guraju njegov penis sve način, on je koristio samo oko polovinu, ali se izgradi, to je bio ključ za celu stvar, dobijanje mase uključeni dopisivanjeu jednu masovne orgije, uz on i devojka, kao centralni! To je sve elaborirati igre, ali vrlo efikasan jedan, kao stotine običnih ljudi su to radili u svakom koji način! Gejl je sada careening prema njoj vrhunac, ali sam video sve jebeno i sisanja u toku, ona pala na kolena i izvadi Džef je uspravno iz svog pantalone i za nekoliko sekundi mu je ejakulacije u njenu gladna usta!

14:33

Upoznavanje preko interneta

Jedne subotnje večeri upoznavanje preko interneta, ne tako davno, moj muž, Dan, i ja sam odlučio da baci mali partija večeru sa nekoliko bliskih prijatelja. Pozvali smo tri para, Jovan i Ejmi, Pavle i Triš i Ves i Li. Uživali smo ukusan obrok nakon čega muškarca su krenula za Den dok žene očisti. Četiri smo bili u kuhinji rade jela, kada Ejmi pomenuo svoju frustraciju zbog kako je njen unfulfilling i Jovana seksualni život postao. Svi smo bili oko istih godina, početkom 30, i bila je u braku dovoljno dugo seksualno uzbuđenje da se stisao. Sam mogao odnositi, pa bi ostali, i uskoro smo bili u poređenju priče o tome koliko dugo je bilo od bilo koga od nas je imao dobio dobar komad dupeta. "Mi treba da idu devojke za upoznavanje skok ih odmah" Trish usudio. Sve odjednom, zaustavili smo se i zurio u jednu drugu. Mi smo bili napaljeni i očajni i đavolje blesne blistala u nasim ocima, kao ideja je koren. Sneeking do nazad stepenice mojoj spavacoj sobi, uskoro smo bili olučenje kroz salon u potrazi za najtoplijeg, skimpiest, najseksipilniju rublje ja vlasništvu. Srecom svi smo otprilike iste veličine, osim za Ejmi ko 42DD je zaseni ostatak naših srednjih sise. Smo nervozno kikotale, uzbuđen iznenađenje smo o do proleca na bezazlen muškarce Lounging prizemlju. Li oteli do omiljeni moj, meke breskve čipke Teddi sa par belih čarapa i 4. seamed "belu pumpe Savršeno je sa svojom plamtececrvenu kosu i duge, lepo oblikovanu noge.. Ejmi nalazi Oldie ali goodie, Teal boji 2-deo grudnjak i gacice set crotchless Naravno njen budala prospe se preko vrha, ostavljajuci vrlo malo mašti, ali izgledalo je sjajno protiv nje taman ten Triš, đavo da je, izabrala svilenkasta crveni kimono, sa.. crveni grudnjak i "G" niska. Ona takođe nalazi par crvene butine-uspone i štikle da odgovara, uzeo sam iz crne. vide kroz Cat odelo, i moj 6 "petama. Mi smo svi primped malo dodiruje naše kosu i make-up, vodeci računa da ljudi ne bi mogla da nam se odupru - ne ovaj put! Nakon poslednjeg pogled u ogledalo, mi kikotale i tip-vrhom niz upoznavanje preko interneta stepenice. Trish je bio prvi da uđe den. Kada je sauntered u, sve razgovoru odmah zaustavi. Pavla vilice praktično udario u pod, kao ostali momci izgledali upitno i nazad od njega da njegova supruga, pokušavajuci da shvati šta u paklu se dešava. Oni su imali predosecaj kada je Ejmi valtzed kod nje raskošne dekolte zaoštravanje vezuje za taman pripijene grudnjak. Ves neka od niske pištaljku dok je njen muž, Džon, sputtered i praktično davio na svom pivo. Trish i Ejmi je nastavila da hoda po sobi, dajuci sve ljude dobar pogled na svoje seksi tela. Li pridružio paradi naredne, svaki muškarac glava okrece pogled na nju upadljivo visok, tanak figura. Njen muž, Ves, dosudio ponovo, ovaj put sedi napred u svojoj stolici da se sakrije erekciju tenting njegove pantalone. Bio sam poslednji da se pridruži stranke, stoji vampishli na vratima, spreman za akciju. Sa druge dame su strutting i razmetljivog njihova tela, dajuci više nego muškarci pogledom svojih mesnatih krive. Igranje zavodljiv mačka, ja slithered preko sobe, ravno prema Ves i njegov neuspeh. Čuo sam šokiran glas uzvikuju mog muža, "Beka" ali ja jednostavno zavirio preko ramena i namignu mu. Svako dalje primedbe su ophrvan je ogroman dinje Ejmi kao ona naginje na blizu svog lica i izazivali njega. Trish zaustavio ispred Džona i uklonio krila iz njenog ogrtača. Sa jednom nogom se nalazi na kolenu, ona skliznula svilenkasta trake izmedju njenih butina, premaz je sa njenim mirisom pre nego što ga umetnuti oko njegovog vrata. Li je svoj potez na Pavla, okretanje leđa da ga i savijanje preko da razotkriju punu lusciousness o njeno dupe uokviruju garter trake. Pavla da dopre do svog dodir, ali je daleko izašao, samo iz dohvatu ruke. "Ah, Ahh, ahh!" ona kritikovao. Nismo o tome da pusti momci izađu tako lako. Bili smo frustrirani partnera, i to je bila naša osveta. Oni bi morali da se izborimo sa svojim sve kaljenje slavine malo duže, dok su nas gledali. Miris toplog pussies ispunjen sobi, kao što smo igrali i svaki pranced oko. Šokiran izrazi na licima ljudi bili su ubrzo zamenjena demaskirani požude. Znali smo da smo sve do njih, ali nismo bili spremni da urade bilo šta o tome još uvek. Ejmi preselio svoju očaravajucu telo od Dan i pojačale na stočic za kafu. Počela uvijanje i brušenje kao iskusni fazi plesačica. Ona je bila više nego u njenu ulogu zavodnice i nas ostale njene bodrio, govoreci: "Da, draga, pokazuju ih šta imaš Napravite ih tako ukočen oni ne mogu da hodaju." Ona protrlja rukama preko njenih bedara, čučanje i savijanje da pokaže svoju obložene roze usne u upoznavanja preko interneta središtu njene tople prepone. Kada je izvukao kolena otvoren i potrčao njen prst kroz nju prorez, mislio sam ljudi bi ga izgubiti. Ona je protezala ruku napolje i grazed Ves 'gornje usne sa svojim prstom, razmazivanje njoj maca sok preko njegovog lica. Ona je pala njena prst u njenu pičku onda pero, što glasno sisanje zvuke i stenjao sa uživanje. Nisam mogla da izdržim. Prišao sam do stola i lagano pogladi njeno dupe, trčanje moje ruke joj tada dole oko pojasa. Nikada nisam željeni druga žena pre, ali sila koja me je privuklo njoj i mami me da joj dodir je bio divlji i neumoljivo. Isceđen i ja devojke za upoznavanje umijesi njeno meso, pokazujuci drugima šta su nestala. Stajao sam pored Ejmi na stolu i stavio ruku na svakoj od njenih globusa i šire ih odvojeno. Onda sam uhvatite se gacice i povukao ih čvrsto protiv nje prorez. Pol ustao i nasrnula prema dupe Ejmi, ali pre nego što je mogao da je osetljiv na dodir, ja sam ga zaustavio sa 6 "klasu postavljen čvrsto protiv njegove grudi i gurnuo ga nazad na kauč." Sedite i sačekaš svoj red. "Trish i Li je okupio oko stola i ja pridružio u milujuci Ejmi je dobro u obliku obliku Li dostigao gore i odvlači jedan kaiš od grudnjaka Ejmi odlazi ramenu, a onda vodio prstima uz pregled čašu.. Ejmi skuirmed iz intimnog dodira i Li nastavio da niže druge trake na iznenađenje publike. Li nastavio unfastening Ejmi je grudnjak, oslobađajuci njene velike grudi i masažu ih nežno, mešenje joj bradavice izmedju njenih prstiju Triš preselio u da se igraju sa toplim Ejmi je, mokro pizda, povlačeci gacice u stranu da. preokret i moždanog udara njen klitoris. Trish i ja svaki upecan prst pod pojas u gacice i lagano ih srušili, proklizavanje ih oko nje štikle onda ih bacali na Ves Zajedno. nas trojica spusti Ejmi na leđa na stolu - Trish i Li svakog uzimanja nogu, pritiskom na kolenima vrati u svoj jastučast humke, dok sam zgrabio u blizini pivo flašu i pao je duboko u picu Ejmi je Ejmi urlikali je upoznavanje preko interneta zadovoljstvo Jovan je bio toliko radio gore od gledanja njegova supruga se okrenuo-.. na tri žene da mu je engorged kurac jutted gore njegov pojas. Zgrabio Triš njen sicušne malo rama i ubacila joj otprilike na kauč, ronjenje gladno između nogu i cepanje crveno G-string off sa zubima. On je vodio jezik preko njene ovlažiti usne, prepuštajuci se njen slast je objavio svoje besne teško na i preselio se u poziciju sa kolenima pritisne čvrsto protiv njene uši. On je pogladi joj maca i magarca ružičasto pupoljak kako je uzeo 9 "štap duboko u grlo. . On je divlje pumpa, radost u osecaju njene ispašu zuba uz njegov vratila, njena usta muža sperma vrela njegova jaja dok ju je ispunjen, gagging joj sa svoje ogromno opterecenje. Nastavila je sisanje i lizanje njegov penis dok je bilo teško ponovo. On je oko preselio da se suoči sa njom, gura njene noge unazad preko glave, otkrivajuci njen devica dupe. Vec vlažno sa lica jebi ga, on je ušao njen pupoljak. Ignorisanje njene krike protesta, on je neumorno utonuo dok mu celo kurac je uvukla u njenom toplom, tinjajuce rektum. Ona skuirmed sa bolom / zadovoljstva senzacije trke kroz njeno telo, ali nikada nije prestao. Joj jebeno je nemilosrdno, a ubrzo joj zbijeno magarca ga držao kao ogroman talas orgazma srušio nad nju i njenu sokovi izli iz njene usne. Dan skočio na Li, zgrabio i povlačenjem joj ga na pod. On je pozicioniran njen pun pare pizda na lice onda istražili njene nabore, grize i sisa joj klitoris dok je uzvikivao je "Fuck me!" On ju je prevrnula na sve četiri i ušao joj od pozadi. Sahranjivanje njegov penis u jednoj brz hod, on je stisnute i pogladi njene ljupke dupe, držeci joj kukove i udaranje nasilno u njenu pičku, njegova jaja šamaranje protiv nje kože. On je oko postignut i povukao joj bradavice, šaljuci joj preko ivice. Njeno telo je ljuljanje - sise ljuljanje, ljuljanje glave kao Grunts i jauke pobegao od nje sa svakim potisak. Svojim jezikom skliznuo nad sopstvenim usne aludira na glad životinjskih zarobljen u njoj. Ves mene bacio u stranu i zgrabio pivo-bocu vibrator od mene i utonuo u slatko meso Ejmi je. Njeno telo pala u lokvi sperma vec drenching stola, a on je uhvatite svog da je sačuva od klizanja daleko. On pojede i oduševljeno primili na tok, a on je nastavio da joj boff sa boce. Kada je povukao sperma punjeni bocu od njenog maca, on je rekao da mu usne i vrhom vrati ga ... za pice u svojoj čulnim sokove. On se peli preko nje i straddled glavu sa svojim lopte koja visi nad usta. Obložene prste je sa sperma udruživanje na stolu, i masirati trag kroz dolinu njenih grudi. On je tada skliznuo njegov penis između njih ukazujuci prema njoj stan stomak. Ona je dostigla do i ukopane noktima u telo svoje dupe i širi osim obrazima, vrti joj prsta oko njegovog šupak. Ona proguta oba njegova jaja u usta u isto vreme, tonguing i sisanja otečene nutsacks dok je čula ga je uzdah, i ona upoznavanje preko interneta pretrpane njen prst duboko u svoje dupe. On je protutnjao kao i njegov sperma eksplodirala preko njenog stomaka, streljaštvo tople struje u njen svež plavuša humka. Sam sleteo u krilu Pavla i on me izbaciti, trljajuci ruke nad mojim čipke pokrivene noge i dupe dok otkrio tajnu otvaranje u mom prepone. On je povukao vrata nadole da izloži svoje bradavice, sisao ga grubo u usta dok je on pao mi maca sa svojim prstima, radi mi u pomama. Ja skuirmed i gurnuo protiv njegove invazije na cifre dok mu celo pesnicom je punjena u moju ugrabiti. On je izopačen i pumpa protiv moje unutrašnje zidove ostavljajuci me bore za dah. Jedva sam se oporavio od da, kada je počeo da Smack puta devojke za upoznavanje me u dupe, zbog čega mi maca da se trza sa svakim udarcem. Bio sam šokiran moje reakcije kada sam vrisnuo iz "Teže, teže!" On je oberučke obavezan moj zahtev za skidanje mene gola i savijanje preko mene ruka stolice. Videla sam ga popuštanje pojas onda je održao menacingli ispred mog lica, rekavši mi u tihim glasom: "Sada ceš ga dobiti." Moja maca je divlje! Kaplje i lupanje iz čista očekivanju. Bojao sam se, ali uzbuđen previše. Nisam bio batina, od kada sam bila mala i to obecao novu, zanimljiv preokret. Počeo je sa svetlom poteza koji su doveli do mnogo teže onima - svaki put bih stisne obrazima za odbranu od ubod. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što sam bio u plamenu, hunching moj klitoris protiv stolicu, pokušava da pronađe oslobodi sam žudeo. Sam mogao osetiti toplotu koja isijava iz moje kože. On je dobio van da vide crveno velts formiranje na moje dupe i butine i čuo sam ga kako je groktaj stisnute i pogladi svoju hard penis, trzanje sam off i speving njegove tople kreme preko mog dupe. Dok Dan i Li su još uvek ide na to, Ves napravio svoj put preko njih i počeo milujuci njegov penis dok nije postalo hard rock. Ves onda skliznuo njegov kurac u usta Li kao sestra bila je jebeno dublje i teže nego što je ikada osetio. Li je bio kao usisava i zajebano, nešto je uvek sanjao o tome, ali misli da nikada nece ostvariti. Bila je na nebu, u njenom umu. Li izašao odmah, ali Den je bio majstor u kontrolu, spasao opterecenja do najbolje moguce trenutku. Joj zajebano je više puta, uzdržavanje od izgubi hrabrost. Dan ima fenomenalne kontrole, ponekad previše fenomenalne, ali u svakom slučaju, bio je bušenje nemilosrdno Li, slanje joj off na više orgazma talasima zadovoljstva. On je bio njen jahanja za sve što je vredelo. Znao sam da je uvek imao tajnu želite da budete deo takve orgije, a sve zvukove i mirise engulfing sobu Mora imala snažan efekat na njega. Li je pantalone i stenje od zadovoljstva gradi i ona je izbio njene vatrene crvene glavni divlje. Iako njena maca je sve lupanje života, su joj usta bila nepopunjena. Kada sam pala na pod sa dupe i dalje bukti, video sam divlje požude koja gori u njenim očima dok je zurio u longingli mojim grudima. Ja viggled moj način približi njoj i čuvanje njeno dupe visoko u vazduh da dobiju Den bušenje, ona spusti lice i gladno pojeli moje bradavice. Ona je isisan i povukao sa takvim sila koja me je privukla sa poda. Njena slurps i moje jauke zarobljenih pažnju svih u sobi i kada su Dan videla sisa moj senica, izgubio je sve kontrole. On je udario njegov penis teško u pičku pokisao Li i čuo sam njegov poznati grlenim grmljavina koja uvek prati njegovo oslobađanje. Znao sam trenutno svoje ogromno, toplo opterecenja počele jetting u pičku Li, jer je dole malo teško na moj bradavice i uvrnute ga izmedju njenih zuba. Ja uzdahnu i osetio trag mog sperma kaplje iz mojih maca. Svi smo bili prazni i ležao nepomično neko vreme - jedini zvuci zvučne su bile ubrzano disanje i nekoliko kikoce. Svi su se složili da naše malo večeru stavio upoznavanje preko interneta varnica nazad u svoje brakove i iako smo svi veoma zadovoljni kod kuce, pravimo ga tačku da se zajedno kao grupa najmanje jednom mesečno za divlje večeri fantastičan jebeni.

22:17

Upoznavanje sa devojkama

Laura Edgara sedeo upoznavanje sa devojkama u čekaonici Dr Hughesa sa još šest drugih žena koje su se ili čitanje časopisa, ili doziranje isključen. Bilo je toplo napolju, oko 95 stepeni, i dr Hjuz nisu imali još jedan od onih Pomodarski sistema vazdušnog hlađenja, samo veliki ventilator sporo okrece plafon koji se činilo da samo krecu vec topao vazduh. Miss Perkins, recepcionar, stražu iznad vrata što dovodi do ispitivanju lekara sobe, i s vremena na vreme ona je telefonske pozive zakazivanje sa lekarom. Laura pogledao veliki sat na čekaonicu zid i misli u sebi: "Deset trideset, a ja je trebalo da bude u deset, zašto na zemlji oni uvek preko knjiga, oni moraju da misle da smo pacijenti nemaju nista drugo da rade nego sede u čekaonicama! " Laura misli su naglo prekinut kada je čula Mis Perkinsa nazivajuci je imenom, "Laura, možete upoznavanje devojaka da odete u sada, soba broj tri sa leve strane, uzmite sedište i lekar ce biti sa vama uskoro." Laura plopped dole na hard leđa stolicu u uglu i čekao dr Hjuz da se pojavi.
Laura je kuckala cipela na podu i zuri u plafon, kada dr Hjuz je zahvatila upoznavanje sa devojkama u sobu. Sredinom pedesetih godina lekar pokupio Lora grafikon i rekao u tihi glas: "Pa, Lora, mi još uvek imaju naše uobičajene probleme?" Laura promenila u svojoj stolici i sa glavom visi na dole a njene oči na podu odgovorio: "Ja sam sramota da to priznaju, ali to je u stvari pogoršano, a verujte mi ja sam pokušao da ne mislim o tome!" Dr Hjuz dostigao napolje i potapšao njom na ramenu i ponudio umirujuce, "Dragi to je 1920, a imamo i načini lečenja vaš problem, ne postoji ništa čega se treba devojke za upoznavanje stideti, mnogo žena u istom brodu kao i vi! "! Laura osecala malo bolje, pošto sasluša dr Hjuz smirivanja primedbe, i ona suva oči i čekao dalja uputstva, a lekar otišao do vrata i pozvao je medicinska sestra u za pomoc. Helen Ames, rn, ušao ispitivanje sobu i postavili neophodnu opremu za lečenje Lora dok dr Hjuz predložio da Lora da ode iza paravana i skinite suknju, čarape i gacice. Kada je gola od struka naniže, Lora skočila se na ispitivanje sto i utvrđenim sa nogama blago šire, a lekar uključen i preko glave svetlo i prilagođen je tako da je direktno ukazujuci na vaginu Laura je. Dr Hjuz nagnuo nad i dao joj prepone letimičan optički ispit, a zatim prstima počeo istražuju otvaranje mlade žene, osecaju gore i dole dužina njenog crack, uzimajuci dodatno vreme da proverite klitoris!
Kad god lekar obavlja ovaj ispit, Lora nije mogao pomoci, ali gurnuti vaginu teško u ruci, ona je znala da je to pogrešno, ali ona nije mogla sama pomoc! "To je gore nego što je uobičajeno Mis Ejms, njen klitoris je definitivno distended i uspravno, klasičan slučaj histerije, ovde osecaju za sebe", upoznavanje sa devojkama rekao je naredio! Medicinska sestra Ejms neka prste slajd u vaginu Lora gde na ona neka lutaju svuda svoju pukotinu dok je konačno naselili na klitoris! Laura stegnute zube, pokušava da ne zvuk, vec kao sestra Ejms prsta i istražili njene vagine, ona nije mogla a da ne ispusti dug nizak jauk! Kako lekar i medicinska sestra gledali jedni na druge, zabacili svoje glave, i odlučili na tok lečenja. "Lora", rekao je lekar intonirana, "to ce biti prilično dug sednice, pa cu ga pokrenuti, a sestra Ejms ce to završiti, u redu?" Laura nasmešio slabo, i jednostavno je klimnula glavom glavu "da", skoro u stanju da govori nakon što je njenu vaginu prstima od dva negovatelja. Laura gledao kao sestra Ejms postavili histeriju mašina i dodao dugo debeo vezanost za kraj drške, a ona protiv svoje volje moaned ponovo na pomisao onoga što je trebalo da se desi! Medicinska sestra Ejms predao instrument lekara i on je počeo rečima: "Ovo je novi i devojke za upoznavanje veci prilog, mislim da cete naci da ce osloboditi vaše histerije mnogo efikasnije od naše uobičajene modela!" Do sada je Lora vagine bila kaplje i zjapece otvorena u očekivanju njenog "tretman"! Dr Hjuz uključen mašine, i osam inča slonovače cuclu počela da vibrira dok on naredi njegovo medicinska sestra ", drži otvorene, upoznavanje sa devojkama sestra Ames, hajde da počnemo!" Kao što je istina u vecini slučajeva, Lora gotovo trenutno je prvi od nekoliko razbija orgazama u njenom bespomocni vaginu od početnog pad od cuclu! Kao i svaki orgazam pocepao kroz nju prepone, sestra Ames beleži svako od njih u svojoj beležnici, pa čak ide tako daleko da ukaže na dubinu i ozbiljnost svakog pojedinca vrhunca! Nakon simulira seksualni odnos za veci deo od petnaest minuta, dr Hjuz uklonjeni aparata i neka Lora opustite za malo. "To je bio veoma dobar", prokomentarisao je doktor, "Moram da vidim nekoliko drugih pacijenata, ali mis Ejms ce ovde završiti sednicu za mene, kada završite, obuci se i da neko drugo vreme sa Mis Perkins!" Kasnije drugi je bio iz vrata i otišao, ostavljajuci samo dve žene u maloj ispitivanje sobu.
Medicinska sestra Ejms pokupili Lora grafikon, napisao je u nekoliko stavki, a zatim su prešli na polje priloga i izvukao mali okrugli loptu, veličine velike mermera. Ona je uklonjena dugo slonovače prilog i zamenio ga sa malim loptu i rekao: "Sada kada smo zbrinuti vaginu možemo da se koncentrišemo na klitoris, ja zaista osecam da je mesto gde vecina vaših problema leži, vaš klitoris Čini se da da se preko engorged krvlju, a jedini način da se oslobode pritiska i manipulacijama! " Opet Lora samo upoznavanje sa devojkama klimnuo glavom i čekala za drugu fazu tretmana da počne. Flip prekidača i Laura čuo vibratora počinje da Hum, a istovremeno sestra Ejms iskoristila odrešene ruke da otvori Lora je vaginalni usne, otkrivajuci njen klitoris teško da pogleda medicinske sestre. "Moj Oh Mi", ona tiho rekao: "imate apsolutno ogroman klitoris, nije ni čudo morate toliko tretmana!" Prvi dodir malo loptu zbog Lora je celo telo napeto do gore, i ona je protiv svoje volje cupped grudi kroz nju bluzu. Medicinska sestra Ejms stručno radili mašinu preko i oko ispupčenih klitoris Laura je, izaziva najmanje tri orgazma u vaginu mlade žene! Kada su svi bili preko, sestra Ames ispunjen u ostatku karte Lora i primetio, "Sedam orgazme danas, devojke za upoznavanje draga, nadam se da ce vas za još dve nedelje!"

17:36

Porno sajtovi

Žil sede na porno sajtovi ivici veliki krevet king size i dok vuče na njegovom čarape uzvikivao je svojoj ženi koja je još bila u kupatilu, "Hej, dušo, ja bolji korak na njemu, mi smo dospeva na Martin u dvadeset minuta! " On je sačekao nekoliko sekundi, slušajuci za njen odgovor, ali kada niko nije dalje dolazi, on je ustao i otišao u da proverite njen napredak! "Bilo je taj prokleti fen za kosu", reče u sebi, jer je gurnuo otvorena vrata! "Prisila", vikao je preko dinara mašine za sušenje, "korak na to, moramo da krenemo!" Okrenula se ka njemu lice, i samo klimnuo glavom, a onda se porno igrice vratio na sušenje kosu. "Sranje", rekao je on pod njegovom dahu: "Ja nikada Shoulda ovamo", dok zuri u slatko figura njegove supruge goli! To nikada nije uspelo, on je bio toliko ludi zaljubljen u nju, da kad god je video golu, on ce dobiti hardon veličine Sears Tover! Ona je primetila ga je i dalje stoji iza nje u ogledalu, i dok povratka nazad oko rekla je naglašeno: "Ne, Žil, nemamo vremena za to glupost, sada idete oblačenja završi, odmah!" "Babi", on uzdahnu ", pogledajte šta ste uradili za mene, da li ste gonna leave me je vise ovako?" "O, Žil", ona je odgovorila sa izgledom ostavku na njenom licu, "ne možete čekati do posle partije?" On je ignorisao njene molbe i pretvorio svoju oko sebe i naslonio joj preko sujete, dok je širi njene noge i izlaganje njene uske malo pizda i dupe! On vlažnim prstima i trljao ih gore i dole dužina joj prorez, pripremajuci ga za napad koji je o tome da se održi! Iako je bila protestuju, njeno srce nije bilo u njoj, jer joj je pička bila ubrzo kaplje kao curi slavina i ona je počela meškolje okolo, u očekivanju jebeni ona je znala da je trebalo da počne! On nasloni iznova i šapnuo joj na uvo: "Ti znaš koliko te volim, čak i posle deset godina braka Želim da čak i više nego dan sam prvi put sreo ti!" Oh, Žil ", rekla panted, sada okrenuo na vrhunac," P-molim te, nemoj me sada, ja stvarno treba da ga loše! "Bilo je više veoma brzo, u roku od nekoliko trenutaka nakon što ju je ušao, on je tresnu mu debelim uspravno i iz nekoliko puta, što je izazvalo joj pizda za potresti i prianjanje dole teško porno sajtovi na svo njegovo istezanje član, što, naravno, rezultiralo u svom ejakulacije petrolejski izvor tople sperma u svoj uske malo maca! Posle uzimanja trenutak da oporaviti, Žil je izvukao smanjuje kurac iz pičku svoje žene i rekao u šali: "Hajde, dušo, moraš zaustaviti sve ovo jebeno oko kada su u takvim žuri!" Ona zaglavljen svojim jezikom se na njega i oboje užurbano dobio obučena i krenuo na zabavu!
"Vau", rekla je iscrpljeno, kako je snuggled do blizu njega, jer su se vozili kuci iz Martina ", koja je bila najbolja partija sam bio u vekove, zar ne mislim tako!" "Da, bilo je", odgovorio je, "kada Fred se taj lampa hlad na vrhu glave i pokušao da uradi limbu, mislio sam hteo umreti!" "Mmmmmm, za mene," ona uzdahnu ", ali nisam imao mnogo da popije, jer Božic prošle godine stranku, a ja stvarno imam da piškiti!" Mi cemo se kuci u petnaest minuta ", odgovorio je," ne možete držati ga toliko dugo! "?" II ne znamo ", rekla zamuckivali, dok vrpoljenjem oko na sedište," Ja cu probati! ! "Nakon dva minuta, međutim, ona očigledno bila u mnogo nevolja i ona kaže:" Žil, ja ne mogu da čekam više, naci brzo stanicu gas ili cu imati nesrecu! " "Isuse, Cena", rekao je, "zašto ne odeš pre nego što smo levo Džeri mesto, sve stanice su zatvorene, i ne postoje ovde ionako!" "Ohhhhh", ona moaned, "šta cu da uradim, mogu da osetim da dolazi, ja ne mogu da ga zadrze, ja idem! "" Sada sačekajte minut, "Žil odgovorio uzbuđeno," ne ide u automobil, čekaj, ja imam i ideju, tamo, izgleda, to je u parku, možete ici preko iza grmlja! "" Ja ne mogu da uradim ", rekla kukali," Šta ako me je neko vidi?! "" Prisila ", rekao je on u ozlojeđeni glas", za Hrista je dobra, to je tri ujutru, koji je pakao gonna videti osim možda žaba! "Žaba", rekla skuealed "Mrzim porno sajtovi žabe i stvari, ja ne idem tamo!" Žil povukao auto preko i iskočio, praktično prevlačenjem njegove protestuju žena iza njega! "Prestani, Žil", rekla povika: "Ne želim da se to uradi ovde!" Na kraju od strane žbunje, on pusti svoje i rekao: "Umuknite, Cena, i radite svoj posao, nema nikoga okolo, i izgled, ni žabe da se vidi!" "O, ti", ona ponovo iapped na njega, "kako ja treba da se to uradi?" "Pa", odgovorio je on malo sarkastično, "Pretpostavljam da povuče svoj haljinu, klizanje svoje gacice, cucanj dole, i ostavite da se leti!"
"Vidite koliko vam je poznato, gospodin Smarti pantalone", rekla odgovorio: "Moram da uzmem gacice off, a potom izvucite moju haljinu!" "Oh" je on uzvratio: "Da sam ja žena možda bih da zna da, ali pošto nisam, ovo je jedini nacin znam kako da to uradi", kako je odzipovali svoje pantalone, izvadio je penis, i neka labava zlatnu luk piša da glistened na mesečini! "Vidite, lako kao pitu", rekao je uz osmeh, "sada je vaš red!" Sa njom gacice off, ona hiked joj haljinu i raširi noge široko porno sajtovi razmaknute, i bez nadvija nad, pustili uz tok tople piša za koje se činilo da rade dalje i dalje zauvek! "Oh", rekla je sa uzdahom, "Da li to ikada osecaju dobro, nisam mogao da čeka još jedan drugi!" Baš kao što je bila završavajuci, Žil vikao: "Pazi, Cena, žaba!" Ona je gotovo skočila noge u vazduhu, i izgubila ravnotežu, ali Žil je bio tamo da je zgrabi pre nego što je pala i šapatom u svom uhu, "Gledanje ti, je bio veoma uzbudljiv i erotske, želim te odmah!"
Ona je trebalo da protestuju, ali on ju je zgrabio porno igrice za ruku i dovela do njenog preko piknik sto koji je bio na samo nekoliko metara! On je gurnuo na leđima i rekao u debelim glasom, "Moj Bože, Cena, samo vide svoju picu izbuljene napolje i da je potok nošu proizilaze iz njega, ja sam tako jebeno uključen ja ne mogu da izdrzim! "! Njena haljina, i dalje oko kukovima, ostavio je gola ispod struka i spremni da treba preduzeti! Dok je on izvadio svoj kurac jednom rukom, on prsta joj prorez sa druge strane, čega se ona jauk i slajd njeno dupe oko na rosu pokriva sto! On je šef njegovog odvažnost i vodio ga po njoj prorez, zadirkivanje njen klitoris dok je ona moli za njega da jebem nju! "Mmmm, ja ne znam Cena", rekao je sumnjivo je rekao, "možda ne bi trebalo, šta ako nas neko vidi?!" "Jesi li lud", rekla panted, "to je gotovo četiri sata ujutru, svi razumnih ljudi su kuce u krevetu, sada jebi me, sad!"
Za razliku od tamo brzaka pre nego što stranke, ovog puta Žil je njegovo vreme, koristeci duge čak i moždani udar, što senzacija na glavi svog poslednjeg kurac isto koliko bi mogao! Prisila, s druge strane, dok je uživala dugo naporno jebe, bio je više u raspoloženju da se nabijao teško i brzo! "Hajde, ljubavnika", ona uzdahnu, "ne uradi za mene, samo si mi dosadan, da li mi je teško i brzo, baš kao što sam se dopada!" On se zakikota malo razmišljanja o tome kako je uvek ispalo ovako, ona bi mu se odupre, ali na kraju, ona bi se pretvoriti u apsolutnu mali kurac hrta koji je potrebno odmah! "Pa, ako stvarno želite da na taj način", reče on tiho, "kako onda o ovako", kako se vratio odgajena i udario u i iz nje brani maca sa brutalnom žestinom! Ona je umotan noge oko leđa i molio: "O, jebi da, vožnja mene, da mi je teže, o moj jebeni bog sam Cumming!" Telo malog andjela i usta kao kurva, to je više nego što je mogao da, kao njegov penis spasmed teško i objavio težak tovar sperma u nju čeka pizda! "Obojica su moaned zajedno i rekao:" porno sajtovi Volim te, volim te toliko! "

17:55

Poslovna pratnja

Džejson je u dubokoj poslovna pratnja oglasi nevolji i on je to znao, bio je na ivici flunking Ekonomskog 1! Isusa Hrista, zašto je čak i ovu glupo, naravno, imao nikakve veze sa njegovim velikim, a ako nije dobio najmanje ocenu usput, on ne bi diplomirao ovog proleca sa svojim klase, a ono što je još gore, On bi da ostane letnje zasedanje i da ga iznova i on je imao planove za turneju po Evropi sa nekoliko njegovih drugara, kao vrstu prošlog Hitac. Dok profesor Vatters bio poznat po svojoj žilavost, Džejson shvatio nije imao šta da izgubi time malo moli za njegov akademskom životu, tako da je zakazan sastanak sa profesorom za sledeci dan. Od samog početka on je mogao da vidi da dolaze ovde bila velika greška, kao što je profesor Vatters je bio potpuno neosecajan njegovoj situaciji. "Studija jače, gospodin Polk, to kurve je jedini savet koji mogu da vam dam", profesor Vatters intonirana cripticalli, "Nikad nisam dao ocenu da student ne zaslužuje, a ja ne sigurno ce sada početi! "! "Dobar dan, gospodine Polk", rekao je kiselo rekao: "Imam mnogo posla da se uradi!"
Džejson se izveli svoju stolicu i trudged niz hodnik, pokušavajuci uzalud da razmišljaju o izlasku svog nered. Dok hoda, malo okrugli figura mu je prišao u hodniku, bilo je Haime Kurc, profesor Vatters asistent. Dok uvek nose debele naočare, Haime je krajnje knjiški moljac, a samo oko pet nogu dva inča visok, njen kratak okvir je bio primoran da nosi više od 185 kilograma, pa je izgledao slično kao hodanje kuglanje loptu! Pre nego što su prošli jedni druge, Džejson je brz ideje, i u očajanju odigrao svoju poslednju kartu, "Haime, kako si", rekao je lako pitao: "lepo predavanje ti je dao danas, mogu da vidim zašto je profesor je toliko vere u vas "! Haime prestao kako je približavala Džejson, i pitao poslovna pratnja beograd rado, "Da li zaista sviđa, ja sam stavio puno posla u tu predavanje, nadam se studenti da je dobrodošla!" "O, znam da sam uradio", Džejson je odgovorio: "Bilo je veoma dobra, ali postoji samo jedna stvar", i on pusti glas svoj trag isključen. "Šta je to" ona brzo pitao, "ako nešto nije u redu, mogao sam da je tačno pre nego što sledeci čas." "Oh, ne", rekao je glatko odgovorio: "To je samo da, dobro, ja jednostavno ne izgleda da razumeju materijala kao što bi trebalo, da li mislite da ste možda mogli da mi daju malo dodatne pomoci, mislim, ja D platiti vam za vaše vreme! " "Oh, ne morate da mi plate ništa," ona uzbuđeno odgovorio: "to je ono što su bili ovde za, da pomogne studentima!" "Dobro", rekao je on, "onda je to rešen, hajde da zajedno dobiju večeras na svoje mesto da ide preko delova Imam problema sa, u redu?!" Sastanak je brzo uređen, a Džejson je postavljen da se sastane Haime Kurc te večeri u svom stanu u osam časova.
"Lepo mesto", prokomentarisao je Džejson, dok sedite dole u ​​dnevnoj sobi Haime Kurtz. Bilo je očigledno od izgleda na njenom licu, da je Haime je bio više nego malo srecan da je tako zgodan mladic posete nju, a pošto je bila neka vrsta "običan Jane", nije imala mnogo društvenih život sa suprotnim polom, pa čak i ako to nije formalni datum, ona je imala Džejson Polk u njenom stanu sve sama da! "Sada, Džejson", ona je počela ", što izgleda da je problem?" "Pa, mis Kurtz", on je odgovorio "to je samo sve, samo ne izgleda da ga dobijete!" "Molim vas, pozovite mi Jaime", kaže ona ponudila, "Hajde da saznamo tačno gde je potrebno najviše posla." "U redu, Haime", rekao je, otvarajuci svoj oec 1 udžbenika, "zašto ne poslovna pratnja Novi Sad dođete ovde i možemo da idemo preko neke od ovih stvari!" Haime skliznuo na kauču pored njega, i sačekao Džejson zaustavljena na poglavlje o globalizaciji slobodne trgovine. Haime je očigledno u svojoj elementom, jer je za narednih pet minuta je pričala praktično non-stop o kurve interakciji vlada i biznisa na svetu skali, dok je Džejson, naravno placao apsolutno nikakvu pažnju na bilo koji od njenih troše-D-gook , i umesto u toku jednog od njenih više dosadnog trenutke, da mu je ruka ležerno draperija oko ramena nastavnika. Ona nije izgleda ni da primete, ali Džejson shvatio da je sad ili nikad, pa se okrenuo njeno lice, i zatvorio joj se uz teško punu poljubac na usne, i dok je trenutno zapanjen, ona brzo zagreva na prilikom i vratio poljubac sa svojom punom strašcu! On je povučen, pogledao njene u oči, i lagao, "Ja sam razmišljao o tome da radi od vaše prvo predavanje na početku semestra!" "Stvarno", rekla je upitao: "trebalo bi da imate rekao nešto odavno", kako je tada ga poljubila ponovo, ali ovog puta još devojke za jedno vece više strastveno! Kao što su poljubili, Džejson neka rukom lutaju širom Haime grudi, mešenje i testirate Big Fat vimena, čineci je stenjanje kao što je odvlači na njenom sada distended bradavice. "Hajde da se iz tih odecu", Džejson je naredio, i ne čekajuci odgovor, ustao i prolio sve ovo odecu, ostavivši ga stoji ispred nje potpuno gole, i sa polu teško erekciju samo centimetara od njenog lica! On je napred Naslonio samo nekoliko centimetara, što omogucava šef njegovog penisa požurio protiv svoje vlažne usne. Ona je neka jezikom trag linije po celom dugme, i to je skočila svaki put svojim jezikom flicked preko njega, dok najzad, ona je otvorila poslovna pratnja usta i pustite da se sklizne u njenu toplinu, milujuci ga kao da su retki deo Kine. Vaginu preplavljena sa vlagom sa velikim kurac u usta, ona je bila tako davno je uradila ovo, a nikada sa kurac kao veličanstveno ovo! Iako je bila nestrpljiva da ga oseca unutar svog maca, ona nije mogla sama pomogne, a ubrzo je imala indukovane sperma poplave orgazam koji je napunio usta sa toplim lepljiva Goo je devojke za poslovnu pratnju uživanju i vrti ga u usta sve dok na kraju guta sve dole, ostavljajuci topli zadovoljna osecaj u njoj dovoljno stomak!
Džejson je iznenađen veština koja Haime je prikazan na sisanje kurac, on joj je shvatio za pravi neofit, a ne stručnjak za oralnu ljubav odluka, i iako je imala debeo malo telo, i nije najatraktivniji devojku svetu, morao je da prizna da je to jedan od najboljih udarca poslove koju je ikada imao! Kako je skremblovan da skine odecu, njena masivna grudi pod uticajem napred i nazad dok je njen areole vrhom sa masti NUBS, isticao se kao mini erekciju visi nad njom Soft Round stomaka! Džejson za život njega nisam mogao da shvatim, ali on je dobijao drugu erekciju samo gledajuci nje, i shvatio da je verovatno da joj koliko i ona njega htela! "Kako vi to želite", rekao je šapnuo joj, dok je njen veliki bradavice lol između palca i kažiprsta? "Od pozadi", ona žestoko je odgovorio: "Želim da se osecaju kao da sam stvarno se preduzimaju protiv moje volje!" Džejson je Pecker skočio, na pomisao njenih nabijanje sa leđa, i on postrojeni njegov penis dok je naselili na kauču sa svojim velikim magarca u vazduhu, a noge široko izlaganje joj zaobljena vaginu. Haime je krzno vodio sve do njeno dupe rupa i njen prorez kontrastu svetlo roze okružen tamno braon žbun. Jason dozvolite šef njegov penis samo skliznuti u svoje pizda, i kada je spreman, on napred nasrnula, sahranjivanje njegov kurac sve do njene uske vagine, uzrokujuci zaslepljujuce orgazam na prvi pad, njena pička potpuno nespremni za začarani napada teško debeli penis je počinio na njemu! U naredne dve ili tri minuta, Haime je najmanje tri zapanjujuce vrhunac, sa možda dve ili tri manje, ako nema manje zadovoljavajuci cums! Na poslednjem orgazam Haime, Džejson protutnjao glasno kao svoje vrhunac pocepao preko bokova i izašao njegov penis u njenu pičku parenje, nanoseci im da kolaps zajedno u gomilu znoja, masti i sperma na preko zene za poslovnu pratnju punjene kauč!

14:25

Kurac

Gven zabrinuto se popeo uz kurac stepenice do stana ona deli sa njom Room Mate, Ana, koji ju je obecao veliko iznenađenje kada je stigao kuci sa posla. Ceo dan je bila pitali šta bi bilo, i to je bio njen vožnje lud! Petljanja sa njenom taster, čula Ana vikati iz jebanje unutrašnjosti stana, "To je otvorena!" Gven požurio unutra, željan da pronađete ono što Ana je u erotske price prodavnici za nju. Njena ushicenje iznenada okrenuo ljubomore kada je videla "iznenađenje" Ana je čeka za nju! Sedi na kauču pored Anna je lep tanki mladi plavušu koji su izgledali kao ona prava izašao van naslovnoj strani Vogue. "Šta se ovde dešava", pitao Gven nervozno!? "Ovo je Krista", odgovorio Ana ", rekla ce biti ostati sa nama neko vreme!" "Ne", uzvikivali Gven, "Necu da joj se u našoj kuci!" Anna brzo ustao i dao Gven leđa predao šamar po licu i pljuvali, "Slušaj me ti malo pizda, ako želim da uspostavi neku svežeg mesa cu to uraditi, a ako vam kažem da je jedu, Bog cete ili kurac slatko malo dupe ce biti jedan tamno crvene nijanse ", onda posle dajuci joj još jednu dozu na lice samo za dobru meru, ona režali," Ja sam donošenja bio jasan? " "II-da, Ana," sada veoma skrušena Gven je odgovorio: "Žao mi je!" "Dobro", reče Ana, "sada nas popraviti sve pice!" Bez reči Gven je otišao u bar i mešovite highballs za sva tri od njih.
Posle pijuckaju svoje pice za nekoliko minuta, Ana je rekao: "Gven, Krista voli da sisa pičku, zar ne Kirsta?" Gledajuci Gven, Krista je odgovorio: "Posebno dlakavi one!" Gven okrenula crveni jer je bilo očigledno da je Ana imala je Krista o preko obilje Gven o stidne dlake! "Ustani, Gven," naredio Ana ", i podignite vaše haljine za Momma!" Umiru od stida, Gven je stajao ispred nje lezbejka Room Mate i to stranac sa svojim haljinu hiked tako da su joj i čarape i gacice su bili otvoreni da vidite! Ana dostigao napolje i trljao gore i dole noge zajedno sa prednjim njene gace, uzimajuci dodatno vreme da se tegljača na malo pramenova, tamno smeđu kosu zavirio iz nogu otvora! Anna nnever dozvoljeno Gven obloge joj dlakave grm, jer joj uključen da biste videli sve to krzno između nogu, a sada, lud kao mokri stršljena joj lezbača roomie, ona je znala da nikada ne bi napustiti, jer je Ana joj sperma kao ni druga žena je ikada sreo! Ne samo da je sisa maca, ali je uvek nosio kaiš na vibrator koji je vozio Gven ludo sa požudom, a dok to nije bio prvi put da Ana doneo kuci prijatelja, poslednji je, međutim, buč poput Ane , dok je ovaj bio FEM jebanje samo sebe kao i da je značilo konkurencije!
Sada proklizavanje dole Gven je gacice, Ana izložen njen dlakave vagine, i uzimajuci prst ona kurac vodio duž proreza Gven je ona komentarisala, "malo kučka je vec mokri," ovde Kris, osecate "Krista trljao Gven je prorez,! Ali sa više preciznosti, kao ona je našla svoju sada teško klitoris i radila je između nje palca i prsta, čineci noge tresti kao neprekidni manipulacija njene klitoris su joj blizu orgazma. "Položi njen dole i sisati joj:" orderd Ana, tako da uz Ovde haljine i dalje na, Gven leže na kauču sa nogama širom otvorenih "Bog Ja volim dlakave kutija", oduševljeno Krista., a sledeca stvar Gven osetio je topao jezik slithering u njenu pičku rastopljeni. gura kukove naviše pokušava da Krista joj jede teže, Ana se nasmejao i rekao: "napaljeni mali kuja nikada ne može dobiti dovoljno!" Ana sopstvene ruke nisu bile u stanju mirovanja ili kao ona oseca do Krista je dupe kroz suknju, povremeno proklizavanje ruku ispod da se igraju sa joj pizda. Krista nastavila da liže Gven je maca, dok Ana skinula suknju, a iz onoga što vrlo ošamucen Gven mogao da vidi, Krista je savršeno dupe. Ane uhvatio gacice koje prepone i dao teško izvuci, kao zvuk cepanja tkanina ispunjen sobi kada je Krista gacice iščupani su iz njene drooling pizda!
Sada Krista je dupe je zabada u vazduhu, otvoren poziv na bika lezbača, Ana, pa je posle stajao, ona odzipovali joj farmerke i pao ih na pod, otkrivajuci njen veliki kaiš na! Kao veliki gumeni penis zaobljena napolje i sada Gven, voljni učesnik je rekao, "Krista, ona ce da te jebem sa njom veliki penis, ona je tako dobar kurac i ti ceš ga dobiti od pozadi!" Krista pogleda preko ramena i videla ogroman kurac koji je ubrzo da se gurali u njenu pičku kaplje, ali se brzo osvrnuo na Gven i pao usta leđa da ga je kuci, pravo na nju pizda. Ana je na čelu "svog" kurac i skliznuo na gore ili dole prasak pizda Krista a, nakon čega se ona preza, dok se krece njeno dupe, pokušavajuci da dobiju Ana da ga držimo u erotske price njoj maca! Gven do sada je bio na samoj ivici orgazma kao stručni jezik Krista je sada žarko radi preko njenog otečeni klitoris! Baš kao što Ana sahranjen dildo duboko u pičku Krista je, Gven je izbio u svom sperma kao i njena maca potisak nagore, pokušavajuci da da usta u kontaktu sa njom klitoris, dok je Krista nehotice bacio unazad svoju glavu i počela da kukam kao kurac u njoj maca dnom napolje, i posle samo nekoliko teško prodore, ona je bila oko vrithing kao svoje orgazma jetted kroz nju pizda, rezultat brutalne lupanje održali jebanje Aninog velikom kitom!
Ana anketiranih situaciju, a sa oba FEMS doneo vrhunac njen pravac, ona je sada potrebno da dobije svoj pištolj isključen. Njena dva pussies nije preselio inča, jer gube opterecenja, ali sada bi bilo njen red! Poletanje njen duks otkrila veliki puni grudi uvukla u prilično običan utilitaristički grudnjak, a nakon što je unhooking sa desnu ruku, ona je takođe izašao iz flasteri koji je držao svoju odvažnost na mestu. Sada potpuno gola, ona je naglo prekinuo cutanje kada je rekao: "Vas dvojica malo kurve probudi i da se ovde, ali pre nego što to uradite, dobijate od onih odecu!" Dva FEMS polako dobija na noge i skinuli se goli, dok Ana seo i naslonio leđima na kauču i dok podizanje ruke iznad glave rekao: "Dođi ovde i od tebe, mama želi da hrani svoju malu pussies!" Gven i Krista kako sede sa obe strane Ane i odmarao glavom grudi Ane, dok je naredila ", sisa Mama, čine da se oseca dobro!" Oba FEMS je veliki bradavicu u usta i počeo da lagano medicinsku sestru na velikom lezbača, i sa i ruku oko svaka devojka, Ana dostigao dole i flicked na klitoris svakog od njih. Kao što im i sisanje postala hitna, Ana osetio da su njena dva igračke približava drugom sperma! Ona zaista voli ženske žene, oni to bili jebeno u skladu, i oni jednostavno je voleo je rečeno šta da radim! Svake noci, na primer, Gven bi doje na grudima Ane, sada je automatski stvar za nju da se popne na krevet i stavi bradavicu u usta! Je dobio to do te mere da Ana sumnjao da bi Gven idu na spavanje bez ohrabrujuce prisustva bradavice u usta, ali nazad na zadatak pri ruci, međutim, sada je vreme da se ova dva van opet i onda sperma sama . "U redu pičke, mama želi joj malo pussies da im se teško orgazama, tako da sperma za mama!" Gven i Krista i nakon saslušanja lezbača glas, nije imao izbora, nego da ima još jedan orgazam jer obojica potresla, jer je kulminiralo po drugi put u poslednjih nekoliko minuta.

21:05

Devojke devojke

Ujutro je bila kul devojke devojke i oštre kao što sam počeo moj pešačenje do trag na vrh Teri vrhunac, i iako je krajem oktobra, sunce je tek počinju da topli Južna Dakota planine strane. Sam bio veseli samocu planina cele nedelje i relished misao dva dana daleko od kancelarije. Ja prilagođen moj ranac, pokupio moj štap za šetnju i krenuo na lak hod. Biti najmlađi član stare linije Automatsko firma Grad zakon je čast da budemo sigurni, ali takođe znači da su uobičajene i svetovne slučajeva baca moj način, i iz tog razloga ovog vikenda penjanja bi moj um off ponekad dosadan gnjavaža od nedeljnika melju.
Dok Crna brda planine nisu Pikes Peak, oni mogu brzo Tucker vam se ako niste u penjanju formi, i kao takav, nakon oko sat vremena bio sam spreman da napravim pauzu, čupanje trag da traže dobro mesto za odmor noge. Kao što sam sedeo na steni jede banane, čuo sam kikotanje dolazi iz šipražje tridesetak metara dalje van staze, zvučalo je kao ženski smeh, koji je usledio još jedan šum koji zvuči više kao stenjanje. Ustao sam i otišao da ispita, i kao sam zavirio kroz žbunje sam dobio iznenađenje u mom životu, dve žene ne više od 50 metara od mene su bili na velikoj crveno cebe goli kao jaibirds! Bilo je sasvim očigledno da oni nisu samo sunčanje, kao plavuša joj usta sahranjen u brineta je maca! Tamne kose devojka je oplakivanje i uvijanje joj bradavice kao njen ljubavnik joj jeo za sve što je vredelo, i dobio sam odmah hardon samo gledao dva idu u nju.
Ja okliznuo kurac iz moje pantalone i počeo ritmički milujuci kao plavuša doneo brineta na pad orgazam. Kao brineta ležala u post orgazma gomilu, plavuša ustao, otišao u njen ranac i izvukao kaiš-na vibrator koji je vešto prilogu oko nje struka i do između nogu! Sada iznosi lasciviousli preko njenih partnera, ona je počela jacking lažni petao kao da je to prava stvar, a moje članica bilo teško kao plavi čelika i bio spreman da eksplodira. Ja usporila moj ritam jer sam želeo da vidim devojke malo brineta se iz te ogromne gume kurac, a nakon njenog zadirkivanja za nekoliko minuta, plavuša sama spusti između brineta noge i polako počeo da skliznuti da čudovište u parenje pizda joj prijateljice. Kao i svaki inča nestali unutar nje, brineta moaned sve glasnije i glasnije, dok se zalaže za više, dok se svih osam inča debljine su sahranjene duboko u sebi, plavuša počela da polako pumpe i izlazi iz uske malo tamne kose maca. Jedna stvar koju sam zaboravio da pomenem jeste da crnka ima jedan od hairiest pussies sam ikada video, i samo pogled na ove male devojke sa ogromnim zakrpa tamnih maca krzna uzimajuci jeben je veliki dildo priključen na punačka plavuša Amazon je najneverovatnijih stvar koju sam ikada video u svom životu!
Mali brineta počeli su da se izjasni za njena prijateljica da joj kurac više i brže, i SS ona pokupili brzinu sam mogao da kažem plavuša ce se sperma previše! Što sam bio bliži gledao sam mogao da vidim zašto - ovo je bio dvostruki dildo koji je manji kraj zaglavi pravo u picku i plavuša! Slutila sam da je verovatno je verovatno trljanje direktno na nju klitoris kao ona vozio u pičku braon kose devojka! Kao dve žene su se odvezli do orgazma sam ispumpava moj kurac drže sve brže i brže, vreme ga tako da smo svi došli u isto vreme. Ja sam prigušen stenjanje kao što sam pucao špricati po špricati tople sperma iz moje spasming kurac, i dok sam mogao verovatno vikali, jer kada te dve došao pustili su je sa zemljom razbija vrišti da ste ih čuli sve do Cheienne do plavuša pala na vrhu crnka i oni zajedno leže devojke bradavicu na bradavicu pokušava da uhvati dah.

16:33

Oglasi Srbija

Dok je dorade oglasi Srbija, on je pita: "Hej kučka, ti ikada zajebano je brat?" Samo sluh mu postavi to pitanje je Džuli daju meke jauk, kao i njena pička je sada aljkavi mokar i želja je Velling u njenom prepone! Ustajanje sa svog mesta, on je prišao njoj i izvukao traku sa usta, paljenje kože gde je ona bila u prilogu. Opet treperi nož, upozorenje da se ne bi zvuk, i sa njegove druge strane, on odzipovali svoje pantalone i izvadio njegov penis. Džuli je transfiked dok je zurio u ogromne crne kurac samo na nekoliko inča od svoje lice, i iako je tek polu teško, to je veci nego bilo koji kurac ona ikada video! Veliki venesex oglasi  vodio dužine vratila koja je dominirala glavu koja je izgledala da bude veličine bazena loptu! Čak i u svom najuzbudljivijem fantazije, ona nije nikada zamišljao kurac kao veličanstveno kao ovaj! On je potez malo bliže sve dok je mogla osetiti toplotu izlazi veliki kurac, ali malo bliže i njene usne brušenog protiv lepe glave. On je gurnuo malo više, a ona pusti glavu u usta! "Isus", pomislila je, "Ja cu sperma od samo od njega daju glavu!" Njena maca je sada zbrku jangled nerava, i sa nogama sniman pored, ona nije mogla da dobije nikakav pritisak na nju klitoris, i to je bio njen vožnje luda sa požudom! Sjajna crna organ mu je bio sada u punoj erekciji, i bilo je toliko veliki da je imala problema dobija mnogo prošlost glavu u usta. Uzimajuci nožem, sekao traku na oba zgloba, a zatim nasloni preko i unhooked njene gležnjeve. Povlačenjem njegov kurac iz usta, on je uhvatio za oglasi kosu i grču nju da joj noge i zatražio oglase Srbija "Sve vaše odecu, SADA!" Mahanje sa požudom, Džuli brzo prolivena odecu i stajao nag ispred nje uljeza. "Lepo sise", prokomentarisao je, kako je njena pogleda preko pažljivo! Džuli je sigurno mogao da vidim kako mokri njene vulve loše postati, ali ona je drsko pozirala za njega sa nogama delom šire u svakom slučaju. Ona je vracen joj čula od zvona za telefon, ona se automatski postignut za nju na kraju stola, ali je zgrabio ruku i napravio preteci gest nožem! Ona je potrebno da odgovorimo, jer je očekivao poziv od majke, a ako ona nije pokupiti, ona bi mogla da dođe preko proveriti na nju. Nakon saslušanja nju objašnjenje, rekao je: "U redu, odgovor, ali ako pogrešiti, ja cu smanjiti nisi jebeno grlo!" Opet je stavio nož da joj vrat, a zatim predložio joj da ga pokupi. Džuli pokupio telefon i šta je čula na drugom kraju linije je njena vodi krv hladnu od straha, ne, da taj teror! To je bio Dr Koler kancelarije, i oni su pozivali da joj obavestim da surogat je izabrala je slomio nogu i ona je bila da uđu i izaberite drugo. Stavljanje telefona na dole posle govoreci u redu, Džuli je počela da se trese sve više, ona zapravo mislila da ce postati fizički bolestan! Njen uljez uklonjeni nož iz svoje grlo, i Džuli polako okrenuo ga pogledam preko pažljivije. Njegov veliki penis i dalje viri skaredno iz raspakovane leti, sada izgledalo mnogo više pretece nego što je samo nekoliko minuta ranije. "Gonna Jebi se sada kurva", rekao je on, zgrabivši nju ruku, prevlačenjem njom u spavacu sobu, i bacajuci joj na krevet. Njen um je sada predenje potpuno van kontrole dok je unsnapped svoje pantalone i šutirali ih, ostavljajuci ga go od pojasa na dole. Imao je veoma mišicave noge i zadnjicu, a njegov penis istakao pravo na nju dok je bespomocno ležala pred njim, i dok još uvek drži nož u ruci, on je skliznuo na vrhu nje, drobljenje grudima na njene grudi. Ona bi mogla miris alkohola u njegovom dahu, i imao je strašne miris tela, i kao njen nozdrve su ispunjene ovim mučno arome, osetila tinges povracanja u njenom grlu. "Otvoreni noge, kurva, tata neæe kurac mu malo kurva!" Sa nožem pritisne protiv nje grlo, ona je poštuju bilo ili je umro, pa je polako raširi prilično butine, i čekao ga da je odvede. "Ti ga stavili u pizda", rekao je naredio! Suze su sada Velling u oči, ali ona dostigla ruku dole i uze drži hard rock erekciju i vodio ga da joj pizda usana. "P-molim nemoj me povrediti", kaže ona izjasnio, sada shvataju da postoji veoma dobra šansa da ona može biti teško pogođene, ili još gore!
Nežno radnog glavu u njenu prorez, oči joj vracena nazad u oglasi Srbija glavu kako je on pao skroz i sa jednim brzim Ubod! Sa njom grlo steže, a njene usne postaju suve, njenu vaginu odgovorila na masovne invazije sa velikim orgazma! Glasno stenjati pobegao usnama, a on se nasmejao i rekao: "Ne mogu da dobijem dovoljno crna mesa, možete li, ti mali jebeni kurvo!? Njen jauk se činilo da signal ga je da počne ometanje njenog bespomocni maca oglasi sa svojim crni kurac pol, i ne biti u mogucnosti da sama kontroliše, ona je umotan njene noge oko leđa i počeo susret mu potisak za potisak! Njen sex oglasi pozitivan odgovor ga je odvezao u pomama, dok je dosadno penis u i iz nje pizda dok ne! kako je eksplodirala u simultanim orgazam Kada je izvadio svoj uspravno, da se izvrši njena pizda da biste spazma poslednji put, ali! ona je sada potpuno potrošen i leži u gomili na krevetu jer je dobio obučen. "Gde ti je novčanik" pitao je, kako je svezala pojas pojas. "U dnevnoj sobi na kauču", ona je odgovorila On je napustio sobu i vratila posle nekoliko sekundi, iduci kroz nju otvorena džepa knjigu.. Pronalaženje oko dve stotine u novcu, on je gurnu u svoju jaknu, a zatim je otišao za nju kreditnih kartica Kada je bio spreman da ode., rekao je: "Izvini, ali moram kravatu ti gore, ja ne mogu da šansu zovete policiju!" Ona je počela da protestuju, ali on je samo njen ignorisao i snimili njene ruke iza leđa i njene gležnjeve čvrsto zajedno stavio jedan poslednji komad preko usta, i. uputili se ka vratima. Zaustavio se, vratio u krevet, i maksimalno izdefinisan telefonski kabl iz zida. "Tamo", rekao je, "Ja cu ostaviti telefon u dnevnoj sobi zakačen gore, ako možete da dobijete traku sa usta, možda cete moci da klizi napolje i poziv za pomoc!" Onda u blic je bila sama u svom oglasi Srbija stanu, kako je čuo ulazna vrata otvaraju i zatvaraju, a zvuk koraka ide niz hodnik ka liftu.
Bilo je potrebno oko tri sata Džuli da se oslobodi, ali umesto pozivanja policije pozvala dr Koler je sekretaricu i ostavio poruku za lekara da stupite u kontakt sa njom što je pre moguce. Sedi dole sa čašu vina, ona sedela pored telefona i čekali. Deset minuta kasnije je zazvonio, a ona je razgovarao sa lekarom. Ona je izli svoju priču, ostavljajuci ništa, a onda čekali da čuju šta lekar imao da kaže o svemu ovome. "Džuli", rekao je doktor počeo, "kada ste mislili da je uljez je surogat, da li ste zaista uplašeni, mislim, da li ste strah za svoj život?" Džuli je odgovorio: "Pa u početku sam bio, ali onda sam polako shvatio da nisam bio u bilo kom realna opasnost, a ne, valjda nisam bio zaista uplašen dok nisam dobio poziv iz svoje kancelarije." "Tako je", nastavio Dr Koler, "to je nemoguce da podstakne vrstu straha ste bili iskustva u fantazijama kada biste znali da nije bilo stvarne opasnosti, pa iz tog razloga smo zvali da mislite da ste zaista bili sa pravi napadač! " "Verujem da sada, kada dođeš u za pracenje sesije, mi cemo imati šta da zaista govore o!" Džuli je zurio u telefon i bio je zapanjen trenutno kada je čula priču lekara. Na kraju visi gore, ona i dalje nije znao da li je ona odbijen ili nije tako što meta Srpski oglasi!

20:38

Ljubavni sastanak

Ljubavni sastanak je uvek bio isti u svakom malom gradu i zaseoku da karnevala prestao unutra Volt ce pokušati i priključite sa nekim od lokalnih talenata za četiri ili pet dana su bili u gradu. Za domaci, život carni privremeni radnik izgledalo kao glamurozan način da se živi. "Neki glamura," misao Volt ", prašnjav prljave poslove postavljanje i rušenje vozi i eksponatima koji predstavljaju Kingstona Karnival, i Edi Kingstona se da li ste zaradili svaki dinar od plate bedan da je račva tamo na svakog petka u. između podešavanje i srušite, Volt bi se bavio bilo koji broj od povremene poslove oko pola puta ako on nije bio radi jedan od mnogih vozi za mlade, bio je operativni igru stoje, znate, vrste koja za novac. Morate da muvanje kucam dole tri flaše mleka sa dva bacanja, ili možda pucati pokretna meta sa pištoljem sa lošim znamenitosti, gde god je potrebno, to je gde želite ga naci.
Što je bio kada je godinama vodio jedan od igara koje Volta imali priliku da ljubavni sastanak komuniciraju sa lokalnim devojkama. Obično bi ona sa dečkom koji bi bili pokušava da joj osvoji punjene životinje, dok u isto vreme Volt ce biti dajuci joj oči. Češce nego ne, nekoliko sati kasnije da bi ista devojka se vrati na štandu, samo sam ovog puta. Valt bi onda obično joj nekoliko slobodnih vhacks na sve utakmice je bio trčanje, a zatim izvršite datum sa njom kasnije te večeri, kada je s posla. Vecinu vremena broads bili mladi, između osamnaest i dvadeset tri. To je bilo u redu sa njim, jer nije bilo baš ništa kao što ukus mladih maca! Na dvadeset osam, Volt rez dobro izgleda ako grubo vrstu figura! Nešto više od šest metara visoki i 190 kilograma, njegov izgrade mišicnu privukao dame kao pčele na med. Ovaj grad je bio kao i svi ostali, Volt je uspostavio kontakt sa mladom damom i napravio datum kasnije te večeri. Nakon zatvaranja njegovu igru, Volt pala u svojoj prikolici, obasuti, obrijan, i stavio na svežu promenu odece. Pet minuta kasnije je sreo Brenda ispred velikih vrhu, i van su otišli ​​ruku pod ruku.
Brenda je tipična tovnie, pokušavajuci da deluje starije, iskusnije, i ljubavni sastanak više sigurni u sebe nego što je stvarno bila. "Zašto ne odemo na moje mesto", Brenda ponudio ", moja mama je nestao, i možemo da imamo mesto za sebe!" "Zvuči dobro za ljubav mene," odgovorio je Volt, a misleci da je to jedna da æe biti još lakše nego što je mislio! "Mama je se na sebe datum", rekao je Brenda ", i ona nece biti kod kuce do jutra!" "Šta kažete na pice," Volt pitao, kako je izgledao mesto zavrsen?! Dok Brenda ga mešati pice, Volt seo na kauč i stavi noge na stočic za kafu i upalio televiziju. Brenda je došao u dnevnu sobu držeci dva pica, i upitao kako je seo, "ništa dobro na TV-u?" Uzimajuci pice od nje on je odgovorio: "Ne, samo uobičajena sranje, ja sam bio samo Passin" vreme Vaitin 'za vas. " Nakon što su obe uzeli gutljaj njihovog pica, Volt se okrenuo i stavio mu ruku oko ramena Brenda i povukao joj bliski. On je poljubio joj uvo, a ona se okrenula i poljubila ga puni na ustima, i dok ona pritisne jače na njega Volt mogao da osetim dve velike dojke mlade devojke gurnuo u njega. Valt neka mu odrešene ruke lutaju nad ispred grudi Brenda i nije ponudila nikakav otpor kada je isceđen joj sisa i uvrnute teško bradavice ljubav koja je kroz nju ubadanjem tankih bluzu. "Bebi sam zaista želite," šapnuo je, kako je raskopčao bluzu ispred nje. "Dozvolite mi da vam pomognemo", rekla ponudila, preuzimanje i poništavanje ostatak tastera na nju košulju. Valt neumorno vide velike sise par u Lov Cut grudnjak, i Brenda je da se u piku! "Vau bebe" Volt zamuckivali, "ovi su najbolji grudi sam ikada video u mom životu!" Iako možda nije u potpunosti tačno, Brenda grudi bio spektakularan dovoljno da jednom u svom životu nije bio hranjenje neko liniju! "Da li želiš da skinem grudnjak", rekla coili pitao, naslonjen ramena nazad i gura napred grudi. Volt samo počela da kukam, i neka ruke miluju ih kroz nju bele čipke grudnjak. "Ja cu uzeti to kao da", rekao je Brenda, kako je postignut iza nje i unhooked tanke saten haljinu. Zadirkivanje njega, ona ga vodi sklizne van njene grudi, a kroz igru odmahnu sise kao da pokušava da ih izbaci iz sada labave grudnjak. "Oni su zaglavljeni", rekla je u malu devojčicu glas, "vidite, to nece otpasti", jer ona je pokazati da pokušava da ga tegljača isključen. Dobijanje u zamahu u igri, Volt muvanje ponudio svoju pomoc "Mogu li vam pomoci da mala devojčica, ja sam dobar u uklanjanju zaglavljen predmeti iz uske mesta!" "Molim vas gospodine vrste," Brenda je molio, "pomozi mi da siđem, to je zaglavio!" Sa jednom brzom pokretu, Volt pocepao grudnjak od grudi Brenda je, otkrivajuci ono što je on mislio da su najveličanstvenije sise je ovaj ikada video! "Bože moj", rekao je intonirana ", oni su nestvarno!" "Oni sigurno su stvarni," ona je odgovorila, "žele da vide, da ih ukus!" Valt nije bio potreban još jedan poziv kao što je pravo golub za tamno roza bradavice sa usta širom otvorena. Uzdah pobegao Brenda usne kao Volt odveo bradavicu u usta i sisao gladno. Brenda grudi je ne samo spektakularno po izgledu, ali i neverovatno osetljiva na dodir. U prošlosti, Brenda je sperma samo da ju je sisao bradavice, i dok ga je milo sisanje stručnjak da se to desi, Volt se činilo da sisa sisa connisoire! "Sisanje me babi", rekla je molio, "sisanje mama veliki bradavice!" Samo sluša glas koji devojčice vozio Volt ludo sa požudom kao njegov penis je sada bio kao komad čelika zarobljeni u svom levis!
U narednih nekoliko minuta odeca su letele svaki koji način, sa obe Volt i Brendom u trci da vidi ko mogao da gola na prvom mestu. Kada su obe do svoje rođendan odela, Volt je lečen pogled jednog od najboljih tela je ikada položio na oči! Plavu kosu na glavi bio savršen meč za savršeno tesan zakrpa između prilično butina Brenda je. Sve Volt mogao da uradi je mumble rečima, "Jebeni lepa, tako jebeno lepa!" Brenda takođe nije bio razočaran u ono što je videla. Volt je visok, preplanuo i mršavih sa dobro mišicave grudi i ruke, kombinacija koja je Brenda je maca bol od želje. Šta se zaista njen uključen, međutim, bio osam inča cev kurac tela koja je skočila iz tamne stidne dlake u prepone Volta je. Bez reči su izgovorene, Brenda sede na ivicu kauča i lagano je Volt je penis u usta. Ono što nedostaje u ljubavni sastanak veštini je napravljen sa entuzijazmom, kao što je radila njena topla usta malo gore i dole dužina pun vena vratila. "O, dušo", rekao je moaned, "Da li to tako dobro, ooooooh, ne zaustavljaju, ne prestaju," kao noge oslabljena kao relativno mlad Guzica radio preko svo njegovo istezanje mesa. Bilo je skoro, ako je ona glađu za ukus odvažnost, kao što nije imala u sebi dugo vremena, a Volt mogao da osetim njegov oraha počinju da stežu se kao njegov orgazam približavao! Onoliko koliko je želeo da snimi svoj teret u njenu prilično malo usta, ono što je stvarno želeo da se drži svoju odvažnost u tu plavuša krzna pita, pa posle lagano joj gura na kauču je rekao: "Želim da te jebem sad, tako da otvorite noge i budite spremni! " Brenda, sada kaplje mokri sa požudom, užurbano ispunjeni, i raširi noge širok, nudeci savršen cilj za lupanje Pecker Volta je.
Šef kurac Volta je zategnuti usne čvrsto mala maca, sajt za upoznavanje uzrokujuci Brenda da moli ga da se polako ide, ali cnce glavu ušao meka kanala, on je vozio njegov penis balčaka sa jednim mocnim guraju. Kako je dnom se protiv nje pubične kosti, Volt mogao da vidi svoju pokušava da vrišti, ali ne i zvuk dolazi iz njenog kretanja usana sve dok je konačno puste mali dugi orgazma jauk! "Malo kučka došao na prvi moždani udar", mislio Volt na sebe! "Ako želite nešto više beba", rekao je zarežao da je, kao što je udario njegov penis i iz nje ne treperi maca. "Oh, da", rekla hissed kroz stegnute zube, "jebi me jače, O, Bože, jebi me jače!" Valt potrebna nikakva dalja poziv dok je koristi njegov penis kao džek čekic unutar bespomocno pizda, što je rezultiralo u nizu brutalno teško orgazama u njena mala maca, sve dok on sam bio spreman da muvanje raznese opterecenja, kada ju je pitao da li želi opterecenja u lice. Sada u stanju seksualne delirijuma, ona babbled o želji da oseti svoju hrabrost u celom telu, tako da Volt povukao njegov penis iz kutije taman i zgrabio ga dok je trzanje divlje, sa ciljem da na nju dizanje grudi. Prvi nalet sperma leteli sve da se suoči sa Brenda, gde je pohlepno ga lizali do kao mačka u tanjiric mleka, a ostatak sperma pokriva grudi i stomak, ostavljajuci svuda potoci belog Goo. Brenda se koriste obe ruke i trljao sveže seme u njen gipko kože i rekao: "Mmmm, najbolja stvar za čuvanje kožu mekom!" Volt se samo nasmejao i poljubio joj duge ljubavnom sastankuduboke, upornoj usta svojim jezikom.