19:45

Licni Oglasi

Imao sam licni oglasi tri prijatelja . Eric , Cathlin , Kerol . Erik je jurila svedevojke u našoj srednjoj školi . Cathlin je bio jedan od onih popularnih devojaka. Cheerleader , seksi, i elegantan. Kerol je bio samo jedan od onih ravnice i prosecne devojke.
Cathlin i Kerol su bili totalno ludi i vacko preko Erik . Cathlin nisu imali ništa da uradite da sex privuce Eric, vec je bila atraktivna dovoljno. Kerol , s druge strane, obasipan Erik sa ljubavlju i brigom . Kerol nije bio ružan uopšte. U stvari , ona je izgledala slatko i prijatno. Medutim, ona devojke nije bilaCheerleader i nije nose špagete - kaiševi ili cevi.
Dakle, kao što su svi ocekivali , Erik izabrao Cathlin . Dok Cathlin je oznacen kaokul i atraktivan tip, Kerol je bila samo jedna obicna devojka i licni oglasi cisti .
Erik uvek vredali Kerol . On je uvek bio govori joj šta' Obican Džejn " je bila i kako nem ona izgledala . To je Kerol osecao povreden i beskorisno . Uprkos Erikov uvrede , Kerol nikada nije odustao . Ona je želela da dokaže nešto sa Erikom . Želela je da dokaže da izgled nije sve . Ona je studirala teško , zaista teško . Postalavrhu devojku u njenoj školi i svimomci koji su nekada svoju ignorisala otišla za njom.
Bez obzira na njen uspeh , ona nikada nije zaboravio sex Erik . Svakodnevni , ona jecrvene ruže u sefu Erika saistim recima.
" Ja brinem za vas, i uvek cu " Zato što je znala da je Erik bio predteška vremena .
Uskoro , Erik poceo da shvatam koliko glup je licni oglasi je video svoju voljenu devojku Cathlin flertuje sa drugim momcima . On je izrazio devojke žaljenje izborpogrešan devojka.
Cathlin raskinuo sa Erik nešto kasnije jer je našaobogatiji momak. Eric osetio prevarenim , glup i nem. On je otišao da traži Kerol . On je kleknuo na kolena i rekao .
" Kerol , molim te oprosti mi Da li želite da budete moja devojka ? ". Kerol ga je odbacio , na veliko iznenadenje . Ona je samo izgovorio ove reci .
"Vi ste pretrpeliveliki gubitak , tako da ne želim da se suoce licni oglasi drugi "